ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιοι απάντησαν στην πρόταση Αβέρωφ για ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου απηύθυνε δημόσια πρόσκληση στα επιτελεία των 6 υποψηφίων για την από κοινού διοργάνωση μιας ανοικτής και ελεύθερης συζήτησης με τους πολίτες

Η συμμετοχή των Προεδρικών υποψηφίων σε ένα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της άμεσης δημοκρατίας και θα ενδυναμώσει το ενδιαφέρον για τις εκλογές.

Σε αυτά τα πλαίσια ο Αβέρωφ Νεοφύτου, στις 28 Ιανουαρίου, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση στα επιτελεία των άλλων 6 υποψηφίων, που συμμετείχαν στο τελευταίο διακαναλικό debate για την από κοινού διοργάνωση μιας ανοικτής και ελεύθερης συζήτησης με τους πολίτες.

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που έχουμε λάβει θετικές απαντήσεις από τα επιτελεία των κκ, Χρίστου, Δημητριάδη, Κολοκασίδη και Χριστοφίδη. Το επιτελείο Μαυρογιάννη σε προφορική επικοινωνία ενημέρωσε ότι λόγω έλλειψης χρόνου δε θα μπορούσε να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του ιδίου. Το μόνο επιτελείο που δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής είναι του κ. Χριστοδουλίδη.

Έχοντας τη πλειοψηφία των υποψηφίων να απαντούν θετικά, θα προχωρήσουμε σε συνεννόηση μαζί τους για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και της μεθοδολογίας, με σκοπό αυτές να γνωστοποιηθούν στο κοινό το συντομότερο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X