ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέφτουν οι υπογραφές σήμερα για EastMed

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχει το πρωί συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό

Υπογράφεται σήμερα, 2 Ιανουαρίου, στην Αθήνα η Διακυβερνητική Συμφωνία Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου EastMed.

Τη συμφωνία θα υπογράψουν, στις 18:30 στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Έλληνας Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ενέργειας της Κύπρου, Γιώργος Λακκοτρύπης και ο ομόλογός τους από το Ισραήλ, Yuval Steinitz, ενώ η τελετή θα γίνει στην παρουσία των Πρωθυπουργών της Ελλάδας και του Ισραήλ, Κυριάκου Μητσοτάκη και Μπένγιαμιν Νετανιάχου και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχει το πρωί συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί και με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, κ. Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ και θα ακολουθήσει η υπογραφή της Συμφωνίας για τον αγωγό EastMed και δηλώσεις των ηγετών στον Τύπο.

Σημειώνεται, ότι στις 15:45, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση μεταξύ των υπουργών Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, Yuval Steinitz και Γιώργου Λακκοτρύπη.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X