ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πανικός στο «Ελευθερία» (Εικόνες/Βίντεο)

Το «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» υποδέχθηκε τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

24news team

Σε πανηγυρικό κλίμα στο «Ελευθερία», οι υποστηρικτές του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη συγκεντρώθηκαν για τη μεγάλη τελετή ανακήρυξης του.

Έντονοι πανηγυρισμοί, με μουσική και συνθήματα όπως "Του Προεδρικού η πύλη σε περιμένει Χριστοδουλίδη", "Πρόεδρος είναι ήδη ο Νίκος Χριστοδουλίδης", "Νίκο, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα", κόσμος υποδέχτηκε τον εκλελεγμένο Προέδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

Δείτε πως εξελίχθηκε η τελετή από το 24news 

- Ολοκληρώθηκε η ομιλία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

- Απρόοπτο στην ομιλία Χριστοδουλίδη.

Λιποθύμησε μια από τις κόρες του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας 

- Χριστοδουλίδης: Θα είμαι ο Πρόεδρος όλων των Κυπρίων

Κατά τη διάρκεια της τελετής ανακήρυξης, ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την τιμή που μου κάνατε. Σας είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη, για την αγάπη, για την στήριξή σας. Σφίγγω απόψε νοερά τα χέρια όλων σας. Σας κοιτάζω στα μάτια και με κάθε ειλικρίνεια σας δίνω μια υπόσχεση. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Οι εκλογές έχουν τελειώσει. Ο Κυπριακός λαός έχει μιλήσει. Η προεκλογική εκστρατεία ανήκει στο χθες. Αφήνουμε πίσω μας όσα μας πλήγωσαν, αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα οι οποία θα μας βρει μονιασμένους και αφοσιωμένους να κάνουμε πράξεις τα όσα έχουμε υποσχεθεί στον κυπριακό λαό. Ευχαριστώ το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, τη ΔΗΠΑ, την αλληλεγγύη, το κίνημα κυνηγών, το κόμμα των ζώων, όλα τα οργανωμένα σύνολα που μας στήριξαν και τους εθελοντές μας. Επιτρέψτε μου να σταθώ ιδιαίτερα στην οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης διαδρομής που όλους αυτούς τους μήνες ήταν το στήριγμά μου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που έκαναν άλλες επιλογές. Αυτή είναι η ουσία της Δημοκρατίας. Τους τιμώ και τους σέβομαι. Στη δημοκρατία που οραματίζομαι δεν υπάρχουν οι δικοί μας και οι άλλοι. Θα είμαι ο Πρόεδρος όλων των Κυπρίων. Σέβομαι και τιμώ το ΑΚΕΛ. Σέβομαι και τιμώ την ηγεσία του αλλά και τον κόσμο του. Στέλνω και τον σεβασμό μου στον Ανδρέα Μαυρογιάννη για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε. Θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα και στον ΔΗΣΥ, τον Πρόεδρό του, την ηγεσία και τον κόσμο του. Ξέρω πολύ καλά ότι ζήσαμε δύσκολες στιγμές τόσο σε προσωπικό όσο και πολιτικό επίπεδο. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι δεν θα τους απογοητεύσω. Έχω μιλήσει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, έχω δεχθεί τα συγχαρητήρια του και θα επιδιώξω συνάντηση. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Νίκο Αναστασιάδη για την πολύχρονη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου με τα διάφορα αξιώματα που μου ανέθεσε. Είμαι ευγνώμων».

- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης παρευρίσκεται ανάμεσα στους επίσημους.

- Νικόλας Παπαδόπουλος, Μαρίνος Σιζόπουλος, Μάριος Καρογιάν και Ελένη Θεοχάρους βρίσκονται στην εξέδρα μαζί με τον εκλελεγμένο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς είχαν στηρίξει την υποψηφιότητά του. Δίπλα από τον εκλελεγμένο Πρόεδρο βρίσκεται η σύζυγός του, Φιλίππα Καρσερά και οι κόρες τους.

- Πίσω από την εξέδρα βρίσκονται βουλευτές, στελέχη των κομμάτων που στήριξαν την υποψηφιότητά του, μέλη των οργανώσεων και των κινημάτων που τον στήριξαν και μέλη του επιτελείου του.

- Τις κερκίδες του κλειστού γηπέδου γέμισαν οι ψηφοφόροι του Νίκου Χριστοδουλίδη.

- Σημειώνεται ότι στο κοινό υπάρχουν σημαίες της Κύπρου και της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΔΗΠΑ.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X