ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αυτό το φιλί...» - Ο viral αποχαιρετισμός!

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στα social media

24news team

Την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής στα Υπουργεία που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επέλεξε να αλλάξει σύνθεση. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το Υπουργείο Υγείας τα ηνία του οποίου ανάλαβε ο κος Μιχάλης Δαμιανός αντικαθιστώντας την κα Πόπη Κανάρη. Ομολογουμένως, η τελετή στο συγκεκριμένο Υπουργείο ήταν αυτή που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον των πολιτών αφού η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη αποχαιρέτισε την κα Κανάρη, με την οποία κατά το παρελθόν ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Το εν λόγω στιγμιότυπο έγινε το απόλυτο viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να σχολιάζουν με άπλετη δόση χιούμορ τον αποχαιρετισμό…

@iakovouiakovos610 Η αγάπη άργησε μια μέρα #Cyprus #politics ♬ Afto To Fili - Evridiki

«Έδωσα το άπαν των δυνάμεών μου»

Η τέως Υπουργός Υγείας, Πόπη Κανάρη, παραδίδοντας το χαρτοφυλάκιο ανάμεσα σε άλλα είπε: «Είχα την τιμή να υπηρετήσω σε αυτό το σημαντικό χαρτοφυλάκιο με μια ομάδα επαγγελματιών. Η θητεία μου ως Υπουργός Υγείας ήταν με προκλήσεις. Εργάστηκα από την πρώτη μέρα με ζήλο και πάθος... Έδωσα το άπαν των δυνάμεών μου όπως έκανα σε κάθε θέση που υπηρέτησα. Καταφέραμε από τις 77 δράσεις που έθεσε ο Πρόεδρος να υλοποιήσουμε 26 δράσεις στην ολότητά τους. Επίσης άλλες 16 δράσεις υλοποιήθηκαν σε ποσοστό 75% και άλλες 22 στο 50% σε ένα πενταετές πλάνο».

«Όλοι σας οι συνεργάτες προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, από πλευράς της είπε ανάμεσα σε άλλα: «Κατά τη διάρκεια της δικής σας παρουσίας, όλοι σας οι συνεργάτες προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Με την αποχώρηση σας ευχόμαστε κάθε καλό με υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση