ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι αποχαιρέτησε την Κανάρη η Γιαννάκη

Έδωσα το άπαν των δυνάμεων μου ανέφερε η τέως Υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής του Υπουργείου Υγείας. Τα ηνία του Υπουργείου αναλαμβάνει ο Μιχάλης Δαμιανός στη θέση της Πόπης Κανάρης. Στην τελετή, παρών ήταν και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη.

Πόπη Κανάρη

Είχα την τιμή να υπηρετήσω σε αυτό το σημαντικό χαρτοφυλάκιο με μια ομάδα επαγγελματιών. Η θητεία μου ως Υπουργός Υγείας ήταν με προκλήσεις. Εργάστηκα από την πρώτη μέρα με ζήλο και πάθος έχοντας το κοινό καλό. Έδωσα το άπαν των δυνάμεών μου όπως έκανα σε κάθε θέση που υπηρέτησα. Καταφέραμε από τις 77 δράσεις που έθεσε ο Πρόεδρος να υλοποιήσουμε 26 δράσεις στην ολότητά τους. Επίσης άλλες 16 δράσεις υλοποιήθηκαν σε ποσοστό 75% και άλλες 22 στο 50% σε ένα πενταετές πλάνο.

Σε ερώτημα των δημοσιογράφων για την επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η κα Κανάρη ξεκαθάρισε πως «στόχος της επιστολής είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης να έχει στα χέρια του το έργο που επιτελέσαμε».

Γιαννάκη για Κανάρη

Μπορεί να ήτανε σύντομο το πέρασμα της Κανάρης από το Υπουργείο αλλά σίγουρα αποχωρώντας αφήνετε το στίγμα σας. Αποτελεί το φύλακα άγγελο της υγείας των συνανθρώπων. Σε αυτούς τους πολύ δύσκολους.

Κατά τη διάρκεια της δικής σας παρουσίας, όλοι σας οι συνεργάτες προσπαθήσαμε και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Με την αποχώρηση σας ευχόμαστε κάθε καλό με υγεία σε εσάς και την οικογένειά σας.

Μιχάλης Δαμιανός

Αναλαμβάνω ένα δύσκολο χαρτοφυλάκιο. Πρώτιστο μέλημα της Κυβέρνησης είναι η καθολική πρόσβαση στους τομείς της υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση