ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολιτικό Γραφείο ΔΗΣΥ: Επικύρωσε υποψήφιους - Στήνει κάλπες στις 27 Ιανουαρίου

Η σχετική ενημέρωση

Ως πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίας του Πολιτικού Γραφείου ήταν η ενημέρωση από την Πρόεδρο κ. Αννίτα Δημητρίου για τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό, μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα. Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών του Πολιτικού Γραφείου όπου και υπογραμμίστηκε εκ νέου πως η λύση του κυπριακού αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό καθώς και για το μέλλον της πατρίδας μας.

Σύμφωνα με την κ. Δημητρίου δεν πρέπει να πάει καμία ευκαιρία χαμένη. Οφείλουμε να εργαστούμε μεθοδικά και να αξιοποιήσουμε την παρουσία της απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για να σπάσουμε το παρατεταμένο αδιέξοδο και να οδηγηθούμε σε συνομιλίες ουσίας στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου.

Ακολούθως το Πολιτικό Γραφείο συνέχισε την αξιολόγηση για την πορεία της Παράταξης προς τις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου και ενημερώθηκε για τις περαιτέρω διαβουλεύσεις με άλλες πολιτικές δυνάμεις. Επικύρωσε, επίσης, συγκεκριμένες εισηγήσεις του Εκτελεστικού Γραφείου για υποστήριξη στους ακόλουθους ανεξάρτητους υποψήφιους:

Δήμαρχος Στροβόλου, Χρίστος Τσίγκης

Δήμαρχος Ανατολικής Πάφου, Κυριάκος Χατζηβασίλης

Αντιδήμαρχος Ιδαλίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους Κουσιουμάρη

Αντιδήμαρχος Αλάμπρας, Αχιλλέας Μαλαχουρίδης

Αντιδήμαρχος Λυμπιών, Αναστασία Μέσσιου Τουμάζου

Αντιδήμαρχος Τσιερκέζ Τσιφτλίκ, Ιωάννης Μέντζης

Αντιδήμαρχος Αγίου Αθανασίου, Μάριος Προδρόμου

Αντιδήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών, Μάριος Ελευθερίου

Αντιδήμαρχος Αθηένου, Πέτρος Χατζηπιερής

Αντιδήμαρχος Πάφου, Χρίστος Μακαρίου

Αντιδήμαρχος Αγίας Μαρινούδας, Χαράλαμπος Σάββα

Αντιδήμαρχος Αχέλειας, Νεόφυτος Στυλιανού

Αντιδήμαρχος Κονιών, Κωνσταντίνος Παπαχριστοφόρου

Αντιδήμαρχος Κρήτου Τέρρα, Χαράλαμπος Δέρβης

Το Πολιτικό Γραφείο αποφάσισε επίσης όπως οι ενδοκομματικές εκλογές μεταξύ των μελών εκεί και όπου δεν θα υπάρξουν συνεργασίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις, διεξαχθούν στις 27 Ιανουαρίου, νοουμένου ότι υπάρχουν δύο ή και πλέον ενδιαφερόμενα μέλη του ΔΗΣΥ. Την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και οι ενδοκομματικές εκλογές στις περιπτώσεις που οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή σχολικοί έφοροι, υπερβαίνουν τον μέγιστο αριθμό.

Με ανακοινώσεις της η Διεύθυνση Οργανωτικού του ΔΗΣΥ θα δημοσιεύσει τις επόμενες μέρες όλες τις σχετικές πληροφορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση