ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Πρόεδρος απαντά για το lifestyle των μελών της οικογένειάς του

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Αναστασιάδης

Ο τρόπος ζωής και η υπερέκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκ μέρους μελών της οικογένειάς του, πολλές φορές απασχόλησε πολλές φορές τον Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, παρατηρείται μια ύφεση στην προβολή της προσωπικής τους ζωής, γεγονός που οφείλεται και στις δικές του συμβουλές, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή» της Κυριακής.

Συγκεκριμένα:

–Το life style μελών της οικογένειάς σας, είχε απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία εμφανής ύφεση στην προβολή της προσωπικής τους ζωής. Είναι αποτέλεσμα δικής σας παρέμβασης;

–Βεβαιότατα είναι αποτέλεσμα δικής μου παρέμβασης. Είχα δώσει μια συμβουλή στα παιδιά μου: «Τι είναι αυτό που έχει σημασία στη ζωή; Να είσαι ευτυχισμένος ή να δημοσιοποιείς την ευτυχία σου;». Δεδομένου ότι λόγω της ιδιότητάς μου, θα ήταν αναμενόμενο να βρεθούν στο στόχαστρο, είπα ότι προέχει να είναι ευτυχισμένοι και να μην προκαλούν με την προβολή των κοινωνικών δραστηριοτήτων τους.

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X