ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Δημήτρης θέλει debate, η Αννίτα όχι

Επανέλαβε την πρότασή του ο Δημήτρης

24news team

Σε ένα δημόσιο debate κάλεσε την ανθυποψήφιο του Αννίτα Δημητρίου ο Δημήτρης Δημητρίου. 

Λίγες μέρες πριν από τη μάχη που θα δώσουν οι δύο τους για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, ο Δημήτρης Δημητρίου απηύθυνε κάλεσμα στην Αννίτα Δημητρίου για συζήτηση για την επόμενη μέρα στο κόμμα.

Μιλώντας την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου, στη Λευκωσία, για την παρουσίαση των προγραμματικών του προτεραιοτήτων, ο κος Δημητρίου είπε πως η συζήτηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί είτε αύριο είτε την Παρασκευή. Ωστόσο, σε δηλώσεις της η Πρόεδρος της Βουλής έκλεισε την πόρτα στην πρόταση, απαντώντας πως «το ζητούμενο δεν είναι να ανταλλάξουμε απόψεις μεταξύ μας, αλλά να ανταλλάξουμε και απόψεις με τον κόσμο, τη βάση, κάθε στέλεχος και φίλο του ΔΗΣΥ».

Κληθείσα να σχολιάσει την πρόσκληση του ανθυποψηφίου της για την προεδρία του ΔΗΣΥ, η κα Δημητρίου πρόσθεσε: «Το έχω ακούσει, όπως επίσης έχω ακούσει και πολύ καλές προτάσεις από τον καλό συνάδελφο. «Είμαι σίγουρη ότι και την επόμενη μέρα, όποιος εκλεγεί, είτε εκείνος είτε εγώ εκεί θα είμαστε να συνεργαστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, και γιατί όχι να υιοθετήσουμε και εισηγήσεις ο ένας από τον άλλο. Αυτό είναι το ζητούμενο, η ενότητα».

«Το ζητούμενο δεν είναι να ανταλλάξουμε απόψεις μεταξύ μας, αλλά να ανταλλάξουμε και απόψεις με τον κόσμο, τη βάση, κάθε στέλεχος και φίλο του ΔΗΣΥ»

Σημείωσε πως λόγω και των τραγικών συνθηκών και όλων αυτών τα οποία έχουν γίνει μετά το τραγικό δυστύχημα στην Ελλάδα με θύματα και συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας ακύρωσαν τις εκδηλώσεις τους. «Έτσι δεν εναπομένει ωφέλιμος χρόνος για να μπορέσουμε να ακυρώσουμε τις επιπρόσθετες, οι οποίες έχουν μπει αυτές τις μέρες μέχρι και την τελική διεξαγωγή των εκλογών το Σάββατο, μόλις δύο μέρες», είπε η κα Δημητρίου.

«Μακάρι να είχαμε χρόνο και πολύ ευχαρίστως. Θεωρώ όμως ότι αυτή τη στιγμή το ζητούμενο δεν είναι να ανταλλάξουμε απόψεις μεταξύ μας αλλά να ανταλλάξουμε απόψεις με τον κόσμο μας, με τη βάση μας, με το κάθε στέλεχος και φίλο του κόμματος που αναμένει από εμάς, και δεν μπορώ να το ακυρώσω για ακόμα μια φορά, να είμαστε εκεί», πρόσθεσε.

Σε σημερινή του τοποθέτηση στον «Αlpha Κύπρου», ο Δημήτρης Δημητρίου επανέλαβε την πρότασή του για debate, λέγοντας πως αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμα και μέσα από την πρωινή εκπομπή, με τους δύο υποψήφιους καλεσμένους. Τόνισε, πως δεν εισηγείται το debate με σκοπό τη δημιουργία αντιπαράθεσης, αλλά για να γίνει μια συζήτηση που να αναδείξει τις διαφορετικές προσεγγίσεις που έχει ο καθένας τους για την επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ.

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X