ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Προβληματίζομαι αν θα έχει χρόνο να ασχοληθεί η Αννίτα» (vid)

Στην τελική ευθεία οι εκλογές στον ΔΗΣΥ

24news team

«Είμαι εδώ για να κερδίσω τις εκλογές», ανέφερε ο Δημήτρης Δημητρίου, λίγο πριν την τελική ευθεία των εκλογών στον ΔΗΣΥ.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», στον Alpha Κύπρου, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΔΗΣΥ είπε ότι δεν θεωρεί εχθρούς όσους δεν τον στηρίζουν. «Στο πολιτικό ήθος που πρέπει να επικρατήσει, δεν χωρούν ούτε πικρίες, ούτε άλλα αρνητικά συναισθήματα,» δήλωσε, λέγοντας πως θα είναι παρών και την επόμενη μέρα έστω και αν δεν έχει κάποιον τίτλο στην ηγεσία του κόμματος.

Ο κος Δημητρίου, επανέλαβε την επιθυμία του για debate με την Αννίτα Δημητρίου.

«Έχω να αντιπαρατάξω τη δική μου αντίληψη για το πώς ο ΔΗΣΥ θα πάει μπροστά. Θεωρώ πως έχουμε διαφορετική αντίληψη με την Αννίτα»

«Γιατί φοβόμαστε την πολιτική αντιπαράθεση με επιχειρήματα», διερωτήθηκε λέγοντας ότι ο ίδιος επιθυμούσε να γινόταν αυτό από την περασμένη βδομάδα, ωστόσο μεσολάβησε η τραγωδία στα Τέμπη.

«Έχω να αντιπαρατάξω τη δική μου αντίληψη για το πώς ο ΔΗΣΥ θα πάει μπροστά. Θεωρώ πως έχουμε διαφορετική αντίληψη με την Αννίτα», σημείωσε, λέγοντας πως «θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κόμμα μελών».

Σε ερώτημα αν πιστεύει πως η Αννίτα Δημητρίου δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί και με βάση τα όσα υποστήριξε η ίδια ότι δεν εναπομένει ωφέλιμος χρόνος για να γίνει debate, ο κος Δημητρίου είπε ότι προβληματίζεται. «Εκ των πραγμάτων, η αγαπητή μου Αννίτα περίπου δέκα μέρες τον μήνα προεδρεύει του κράτους. Εκείνες τις μέρες δεν μπορεί να βρίσκεται στις ολομέλειες της Βουλής. Ως εκ τούτου, όταν θα υπάρχει μια πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ των ηγετών των δύο κομμάτων, ποιος θα κάνει αυτή την αντιπαράθεση;», διερωτήθηκε.

Ο κος Δημητρίου, υποστήριξε επίσης ότι παρόλο που και στο παρελθόν είχαμε Πρόεδρο της Βουλής που ήταν και Πρόεδρος κόμματος, αυτό είχε γίνει κάτω από άλλες συνθήκες. «Μιλάμε για εποχές που δεν υπήρχαν όλες αυτές οι υποχρεώσεις», είπε δηλώνοντας πως ο ΔΗΣΥ χρειάζεται έναν άνθρωπο που θα σηκώσει τα μανίκια και θα είναι εκεί 25 ώρες το 24ωρο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X