ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντόρος με Κασσελάκη: «Τι πειράζει που δεν έχουν ιδέα; Γράφουν στο Instagram»

Ο απόηχος της ντροπιαστικής αναφοράς για τα «κατεχόμενα-κρατίδιο»

24news team

Η ντροπιαστική αναφορά του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος χαρακτήρισε το ψευδοκράτος "κρατίδιο" , ξεσήκωσε, όπως ήταν λογικό, θύελλα αντιδράσεων.

Πολλά είναι τα πολιτικά πρόσωπα σε Κύπρο και Ελλάδα που αντέδρασαν έντονα στη δήλωση αυτή, χρησιμοποιώντας αιχμηρό λόγο εναντίον του.  Υπενθυμίζεται ότι ο κος. Κασσελάκης είπε: «Είναι απαράδεκτο ο κ. Μητσοτάκης να μην απαντάει στην πρόκληση Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού της Κύπρου, η βορ…, το κρατίδιο τελοσπάντων του δικού τους στην Κύπρο αντί να απαντάει επί τόπου…». «…του ψευδοκράτους». 

Οι αντιδράσεις πολτικών προσώπων στην Κύπρο:

Μιχάλης Σοφοκλέους 

«Τι πειράζει καλέ που δεν έχουν ιδέα; Γράφουν στο Instagram. Ειλικρινά, καλή μας τύχη κι ο Θεός να βάλει το χέρι του…»

 

Χρύσης Παντελίδης

«Απαράδεκτο, λυπηρό, επικίνδυνο»

Άθως Αντωνιάδης

«Όταν σε μια πρόταση αποκαλεί το τουρκοκατεχόμενο μισό της Κύπρου ‘‘βόρειο τμήμα’’, ‘‘κρατίδιο’’, ‘‘δικό τους’’, το πρόβλημα δεν είναι οι λέξεις αλλά η ουσία και το περιεχόμενο. Το οποίο προφανώς αγνοείται. Δεν είναι θέμα επικοινωνίας αλλά αντίληψης. Δικαίως η ανησυχία και η θλίψη»

Χρίστος Σενέκης

«Στην Κύπρο, ενοχληθήκαμε από το ανιστόρητο σαρδάμ του Κασσελάκη και όχι από το γεγονός ότι στη συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να αναφερθεί στο Κυπριακό και στο προκλητικό κάλεσμα του Ερντογάν προς τη διεθνή κοινότητα για αναγνώριση του Ψευδοκράτους...».

Μιχάλης Χατζηπαντέλα

«Κάθε αναφορά ή δήλωση για αναγνώριση του ψευδοκράτους είναι μαχαιριά για όλους εμάς που ξεριζωθήκαμε από τα σπίτια μας, που χάσαμε τα πάντα και αφήσαμε τις ψυχές μας στον τόπο που γεννηθήκαμε και ο πόθος για επιστροφή παραμένει αναλλοίωτος»

Σάλος προκλήθηκε και στα social media, με πολλούς πολίτες να χαρακτηρίζουν τον κο. Κασσελάκη "ανιστόρητο" . 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση