ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηγιάννης: Από μονοκατοικία στην Γλυφάδα μέχρι χωράφια στο Παραλίμνι

Εννέα ακίνητα στην κατοχή του Υφυπουργού Πολιτισμού

24news team

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης, διαθέτει από μονοκατοικία στην Γλυφάδα μέχρι χωράφια στο Παραλίμνι.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του κου Χατζηγιάννη που δόθηκε στη δημοσιότητα το πρωί της Τετάρτης, ο Υφυπουργός έχει στην κατοχή του εννέα ακίνητα σε Ελλάδα και Κύπρο, συνολικής αξίας 2.576.110 ευρώ.

Συγκεκριμένα, διαθέτει διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή, μονοκατοικία στη Γλυφάδα, Μονοκατοικία στην Πάρο, Οικία στην Αγλατζιά, διαμέρισμα στην Αγλατζιά, χωράφι στο Παραλίμνι, 3 χωράφια με αποπεράτωση σε κατοικία επίσης στο Παραλίμνι.

Δείτε ΕΔΩ το Πόθεν Έσχες του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Υπενθυμίζουμε ότι το 2004 η Βουλή ενέκρινε νόμο που προνοεί για τη δήλωση και τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προέδρου της Βουλής, των Υπουργών, συμπεριλαμβανομένου και του Υφυπουργού, και των βουλευτών, συμπεριλαμβανομένων και των Ευρωβουλευτών, των τελευταίων μετά την πρόσφατη τροποποίηση του Νόμου αυτού.

Με βάση την πρόσφατη Απόφαση/Γνωμάτευση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ημερομηνίας 27 Μαΐου 2017, όλοι οι πιο πάνω αξιωματούχοι υποχρεούνται να δηλώσουν τα περιουσιακά στοιχεία τόσο των ιδίων, όσο και των συζύγων τους και των ανήλικων τέκνων τους.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X