ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μπήκαν παράνομα στο σπίτι μου για ένα parody account»

Ζητά εξηγήσεις απο Γιολίτη η παραπονούμενη

24news team

Μεγάλες διαστάσεις πήρε η υπόθεση Γιολίτη - Parody account, έπειτα και από τη σημερινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για ακύρωση του εντάλματος έρευνας που αφορούσε λογαριασμό-παρωδία στο Twitter, ο οποίος ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με την υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κα. Έμιλυ Γιολίτη.


 «Έπεσε» η υπόθεση Γιολίτη - Parody


Μάλιστα, κατά τη διάρκεια εξαγγελίας των μέτρων κατά της διαφθοράς που προηγήθηκε νωρίτερα, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως βρέθηκε σε δύσκολη θέση με ερώτηση δημοσιογράφου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προσπαθεί να βγάλει... τα κάστανα από τη φωτιά.


Σε σοκ η Γιολίτη για τον parody - Την έσωσε ο Πρόεδρος (vid)


Λίγο αργότερα, στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο «OMEGA» και στον Ονούφριο Σωκράτους, μίλησε η παραπονούμενη. Η κ. Νίκη Ζάρου, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, προχώρησε με νομικά μέτρα εναντίον της απόφασης, πετυγχαίνοντας σήμερα την ακύρωση του εντάλματος.

Όπως ανέφερε η ίδια, την διαδικασία την έχει αναλάβει ο δικηγόρος της, Φοίβος Χρ. Κληρίδης & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε., και θα ζητήσει αποζημίωση από τη Δημοκρατία, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπήκαν παράνομα στο σπίτι μου για ένα parody account».

Σχολιάζοντας μάλιστα την απάντηση του Προέδρου, η κ.Ζάρου είπε: «Το parody account δεν είναι δικό μου, άρα οφείλουν η υπουργός και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη που εξέδωσαν αυτό το παράνομο ένταλμα, να το ξεκαθαρίσουν και να βγουν με μια δημόσια απολογία -τουλάχιστον-, διότι έχουν αναστατώσει την οικογενειακή μου ζωή, τη ζωή των παιδιών μου, έχουν μπει μέσα στο σπίτι μου ανευ λόγου και αιτίας», με την ίδια να διερωτάται πώς κατέληξαν στο σπίτι της.

 Δείτε το video:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X