ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με σελίδα στο facebook ζητούν την παραίτηση Λακκοτρύπη

Η απολογία, η «ιστορία» και η επίθεση από τον Άθω Αντωνιάδη

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας και, τέως, πλέον, μέλος του ΔΗΣΥ, Γιώργος Λακκοτρύπης, έχει μπει στο στόχαστρο χιλιάδων πολιτών, μετά το σχόλιό του για τους... «τουρκόσπορους» Παφίτες. Ο σάλος που προκάλεσε δεν έχει κοπάσει, παρά το ότι διεγράφη σήμερα από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, μετά από εισήγηση του Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Συγκεκριμένα, μια νέα σελίδα έχει εμφανιστεί στο facebook, με τίτλο «Θέλουμε να παραιτηθεί ο Γιώργος Λακκοτρύπης από Δημοτικός Σύμβουλος» και στο πρώτο post αναγράφεται η περιγραφή: «Σε αυτή την σελίδα είμαστε εμείς που πιστεύουμε ότι δεν έχει δικαιούμα να είναι πολιτιακός αξιωματούχος - Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, άτομο με τις θέσεις και τα πιστεύω του Γιώργου Λακκοτύπη. Εκτός από δημόσια απολογία και εξηγήσεις για τα λέγομενα του, πρέπει το ελάχιστο να παραδώσει την έδρα του στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Προβληματισμός στον Δήμο Λάρνακας

Έντονος προβληματισμός επικρατεί και στον Δήμο Λάρνακας, που αναφέρει με επιστολή του ότι το θέμα θα συζητηθεί στην προγραμματισμένη συνεδρία του αύριο, Πέμπτη.

«Ο Δήμος Λάρνακας, σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα στον Ημερήσιο Τύπο που αφορούν δηλώσεις Μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας και συγκεκριμένα του κ. Γιώργου Λακκοτρύπη, αναφέρει ότι οι προσωπικές του απόψεις δεν εκπροσωπούν τον Δήμο ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά ούτε και τους Λαρνακείς και τις καταδικάζει απερίφραστα.

Το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη προγραμματισμένη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, αύριο Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019».

Η απολογία και ο... «ανιστόρητος βλάκας»

Ο Γιώργος Λακκοτρύπης, μετά την κατακραυγή, έσπευσε μέσω ανάρτησής του, να απολογηθεί, λέγοντας ότι η εκτίμησή του προς τους Παφίτες είναι πέραν από δεδομένη. 

Ωστόσο, η αναφορά του στην πτυχή της ιστορίας, προκάλεσε το ξέσπασμα του εκπροσώπου τύπου του ΔΗΚΟ, Άθου Αντωνιάδη, ο οποίος τον χαρακτήρισε «ανιστόρητο βλάκα»: «Αυτός ο ανιστόρητος βλάκας δεν έχει θέση σε κανένα κόμμα της Κύπρου.
Σε καμία περίπτωση δεν μέμφομαι τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Κανένα κόμμα δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί υπεύθυνο για τέτοιου μεγέθους βλακεία».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X