ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η σουρεάλ προεκλογική καμπάνια του Νιαζί στα κατεχόμενα (pics)

Τι θα γίνει με τις πινακίδες στα κατεχόμενα;

Λίγες μόλις ώρες απομένουν για τις Ευρωεκλογές με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο ένεκα των ιδιαιτεροτήτων που χαρακτηρίζουν αυτή την εκλογική «μάχη».

Τα σημεία που θα μείνουν από αυτές τις Ευρωεκλογές είναι το πάθος και η έντονη διεκδίκηση μιας έδρας στην Ευρωβουλή, ιδιαίτερα για το ποιος τελικά θα πάρει την έκτη έδρα, μιας και οι μνηστήρες είναι αρκετοί, κάτι που πρώτη φορά βλέπουμε αλλά και η συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις ίσως καθορίσουν και το αποτέλεσμα.

Είδαμε και ακούσαμε πολλά! Ανάμεσα σε αυτά που μας κίνησαν το ενδιαφέρον ήταν η ομολογουμένως σουρεάλ καμπάνια του, Νιαζί Κιζιλγιουρέκ, υποψήφιου Ευρωβουλευτή με το κόμμα του ΑΚΕΛ.

Τι εννοούμε; Στα χέρια μας έφτασαν φωτογραφίες της καμπάνιας από τα κατεχόμενα οι οποίες απεικονίζουν τον κ. Νιαζί Κιζιλγιουρέκ να ζητά ψήφο για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Ευρώπη και από την άλλη λίγα μόλις μέτρα παραπέρα, σαν ένα παράλληλο σύμπαν σε μια άλλη πινακίδα αναγράφεται «Τι ευτυχία να είσαι Τούρκος».

Μάλλον κακή συγκυρία για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή…

Το ερώτημα μάλιστα που περιπλανιέται είναι και για το τι θα γίνει με αυτές τις πινακίδες;

Όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε στην Κύπρο (τουλάχιστον στις ελεύθερες περιοχές) 24 ώρες πριν κάθε εκλογική μάχη απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε έμμεση ή άμεση διαφήμιση.

Αν αυτό θα ισχύσει και στις κατεχόμενες περιοχές θα το μάθουμε σε λίγες ώρες.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X