ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H γλυκιά απάντηση του Νίκαρου στην μικρή «καραμπίνα» (vid)

Δεν άφησε ασυγκίνητο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το απεγνωσμένο μήνυμα που έλαβε από την μικρή Μαρία

Της Έλενας Αποστόλου

Αγάπη και συγκίνηση ξεχειλίζει η απάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη στη μικρή Μαρία, το video της οποίας έχει γίνει viral, με την μικρή να ζητά με τον πλέον αθώο και παιδικό τρόπο αλλά απεγνωσμένα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον οποίο και αποκαλεί Νίκαρο, να διώξει τον κορωνοιό για να μπορεί να παίζει ξέγνοιαστα με τις ξαδελφούλες της.

Παρά το πιεστικό και βαρυφορτωμένο του πρόγραμμα ο Πρόεδρος, της απαντά σαν ένας παππούς, που λείπουν και στον ίδιο τα εγγόνια του αλλά είναι σε καραντίνα και δεν μπορεί να τα δει, που τυγχάνει ωστόσο να είναι Πρόεδρος και πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα ώστε να αποτρέψει όσο μπορεί την διασπορά της πανδημίας στο νησί. Είναι η στιγμή που ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, «λυγίζει» ανθρώπινα μπροστά σε ένα ζευγάρι αθώα παιδικά μάτια, μπροστά στην Μαρία και κάθε Μαρία που της λείπει η καθημερινότητα και οι φίλοι της. Μπροστά στην εικόνα και των δικών του εγγονιών, που θέλει να αγκαλιάσει γιατί του λείπουν.

«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την «καραντίνα» που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις. Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα. Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς».

Με την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος υπόσχεται στην μικρή, πως δε θα αργήσει να έρθει η ημέρα που θα πανηγυρίσει μαζί της στο Προεδρικό Μέγαρο τη νίκη επί της πανδημίας που προκάλεσε κοινωνική απομόνωση και δυσαρέσκεια σ όλους:

«Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: «Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την «καραμπίνα» και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο.»
Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος.»

Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε δει και τον Μπορίς Τζόνσον, να απαντά στο γράμμα μιας 7χρονης που τον ενημέρωνε ότι ακύρωσε τα γενέθλιά της λόγω των συστάσεων της κοινωνικής απομόνωσης.

Ανθρώπινες στιγμές σαν και αυτές, δίνουν δύναμη και κουράγιο και χαμόγελο σ’ όλους.

Πηγή: kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X