ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βουρκωμένος ο Ανδρέας Μαυρογιάννης (Βίντεο)

Λύγισε στην ομιλία του μετά το αποτέλεσμα των εκλογών ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

24news team

Οι Προεδρικές εκλογές ανήκουν πλέον στο παρελθόν και νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επικράτησε στον δεύτερο γύρο των εκλογών του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Μια πολύμηνη προεκλογική διαδικασία, με πίεση, άγχος και αγωνία, έφτασε στο τέλος της για τους υποψήφιους και τα επιτελεία τους. Η επόμενη μέρα είναι πλέον γεγονός και ο καθένας ατενίζει το μέλλον με τις δικές του προσδοκίες.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης στην ομιλία του μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, ανέφερε πως έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Νίκο Χριστοδουλίδη και του ευχήθηκε «καλή δύναμη». Όπως είπε, «Η Κύπρος πάντοτε θα μας ενώνει. Σε ό,τι με αφορά θα παραμείνω ενεργός στον αγώνα για το κοινό καλό και την επανένωση της πατρίδας μας».

Ερωτηθείς τι θα έλεγε στον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προσέχει, ο κος Μαυρογιάννης είπε ότι δεν του αρέσει να δίνει συμβουλές αλλά αυτό που έχει τεράστια σημασία, είπε, είναι «η επανένωση του τόπου μας, η χρηστή διοίκηση, το να έχουμε θεσμούς που να λειτουργούν , η Δημοκρατία μας, όλα τα πράγματα που έχουν να κάνουν με την ποσότητα ζωής των ανθρώπων μας».

Καταληκτικά ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είπε πως η επόμενη μέρα θα τον βρει σπίτι του, καθώς και στην αποστολή του στην Επιτροπή Διεθνούς Δικαίου των ΗΕ, στην οποία είναι εκλεγμένο μέλος.

Όταν οι κουβέντες τελείωσαν, ο υποψήφιος και στηριχθέντας από το κόμμα της αριστεράς, ήταν εμφανώς συγκινημένος δίπλα από τη γυναίκα του, την κόρη και τον γιό του. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μάλιστα βούρκωσε και μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυα του.

Δείτε το βίντεο 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση