ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η Θεοχάρους με Χριστοδουλίδη

Η κα Θεοχάρους έδειξε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι αγνοήθηκε από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

24news team

Φανερά ενοχλημένη εμφανίστηκε μέσα από χθεσινή της τοποθέτηση στο twitter η Ελένη Θεοχάρους.

Λίγο πριν τη δημοσιοποίηση των ονομάτων που στελεχώνουν την κυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη, η κα Θεοχάρους ανακοίνωσε την παραίτησή της από την Προεδρία του Κινήματος Αλληλεγγυής, αναφέροντας ότι «ο λόγος της παραίτησης μου είναι διότι δεν έχω πειστικές απαντήσεις να δώσω στα μέλη της Αλληλεγγύης που με ερωτούν καταιγιστικά από το πρωί για την νέα κυβέρνηση. Στην οποία εύχομαι κάθε επιτυχία!».

Μάλιστα, λίγο αργότερα η κα Θεοχάρους επανήλθε με νέα ανάρτηση, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τη μητέρα της και γράφοντας: «Όχι Μάνα, δεν θα πάω στην Διαβεβαίωση του νέου Προέδρου ενώπιον της Βουλής. Δεν μου έδωσαν πρόσκληση και το πρωτόκολλο είναι αυστηρό. Καλό Στάδιο Μάνα!».

Η κα Θεοχάρους έδειξε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι αγνοήθηκε από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ενώ η ίδια τον είχε προεκλογικά στηρίξει. Το γεγονός μάλιστα ότι τοποθέτησε στο Υπουργείο Άμυνας, το στέλεχος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Μιχάλη Γιωργάλλα, χωρίς προηγουμένως να ζητηθεί η άποψη της προέδρου του Κινήματος, φαίνεται πως την εξόργισε ακόμη περισσότερο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X