ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφανισμένος ο Αβέρωφ από την τελετή διαβεβαίωσης του Χριστοδουλίδη

Ποιος ο λόγος της απουσίας του

24news team

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης το πρωί της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου, έδωσε τη νενομισμένη διαβεβαίωση του ενώπιων της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας όπως ορίζει το άρθρο 42 του Συντάγματος, στην παρουσία του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Παρόντες ήταν μέλη του απερχόμενου Υπουργικού Συμβουλίου, ο Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, αρχηγοί κομμάτων καθώς και συνεργάτες του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Απών, ωστόσο, ήταν ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος με επιστολή του ενημέρωσε πως για καθαρά προσωπικούς του λόγους θα απουσιάζει στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί ότι ο κος Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ακόμη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ μιας και δεν παραιτήθηκε αλλά με απόφασή του δεν θα επαναδιεκδικήσει την Προεδρία του κόμματος. Όντας ο ΔΗΣΥ αντιπολίτευση, πλέον, προκάλεσε εντύπωση σε ορισμένους η απουσία του κου Νεοφύτου στην τελετή διαβεβαίωσης του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε ο λόγος που οδήγησε τον κο Νεοφύτου εκτός Κύπρου να είναι ευχάριστος και να μην συνδέεται με οτιδήποτε δυσάρεστο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X