24news team
Υπέροχες εικόνες από τη φύση στην Κακοπετριά, κάνουν τον γύρο των social media τις τελευταίες ημέρες. Μετά από τις βροχοπτώσεις του τελευταίου διαστήματος, το τοπίο άρχισε να παίρνει τα χρώματα του χειμώνα, με το τρεχούμενο νερό να κάνει ξανά την εμφάνισή του μετά από αρκετό καιρό.
Ένα από αυτά τα μέρη είναι το αγαπημένο για πάρα πολύ κόσμο, μονοπάτι της Βατερής. Μια διαδρομή στη φύση, πλάι σε παραπόταμο του Κλάριου, που δίνει τη δυνατότητα στους πεζοπόρους να χαθούν στην ανάγλυφη ομορφιά του εδάφους, μέσα από πλατάνια και δρύες.
Ξύλινες γέφυρες διαπερνούν τον ποταμό και οδηγούν σε άλλα μονοπάτια, όπως και σε σημεία εντός του παλαιού χωριού της Κακοπετριάς. Στη διαδρομή έχουν τοποθετηθεί παγκάκια ενώ ο ήχος του κελαρύσματος των πουλιών δένει αρμονικά με αυτόν του τρεχούμενου νερού που δίνει ζωή στην κοιλάδα της Σολέας.
Δείτε πανέμορφες εικόνες σε ΒΙΝΤΕΟ από το μονοπάτι της Βατερής, που αναρτήθηκε στη σελίδα Το Νησί / On the Island:





























