24news team
Νέα έντονη αντιπαράθεση στελεχών του ΔΗΚΟ και του ΑΛΜΑ on air, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστριες τη Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σε εκπομπή του Omega όπου παρουσιάστηκε (15/5) δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του καναλιού.
Η ένταση άρχισε όταν η αναπληρώτρια πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφια βουλευτής, διέκοψε τοποθέτησή της για να σχολιάσει «τις ειρωνείες και τα γέλια», όπως ανέφερε, από την υποψήφια βουλευτή με το ΑΛΜΑ. Συγκεκριμένα:
Ερωτηθείσα αν το ΔΗΚΟ φλερτάρει με το ΕΛΑΜ, σε σχέση και με τοποθέτηση από πλευράς ΑΚΕΛ, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου απάντησε «Τις αποφάσεις για οποιεσδήποτε συνεργασίες δεν τις παίρνει κανένας από εμάς, από μόνος του. Τις παίρνουν τα συλλογικά όργανα. Εμείς ουδέποτε, ως κομματικός σχεδιασμός δεν έχουμε πάρει τέτοια απόφαση και όταν την πάρουμε, σας διαβεβαιώ ότι θα την πούμε.
Εάν τώρα ανησυχεί το ΑΚΕΛ είτε για την προεδρία της Βουλής είτε για την προεδρία της Δημοκρατίας, και για να είμαι δίκαιη και άλλοι ανησυχούν για την προεδρία της Βουλής και για την προεδρία της Δημοκρατίας, εμάς δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή».
«Τις ειρωνείες και τα γέλια…»
Σε εκείνο το σημείο, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, διέκοψε και κοίταξε προς το μέρος της υποψήφιας με το ΑΛΜΑ, λέγοντάς: «Κυρία Χαραλαμπίδου, τις ειρωνείες και τα γέλια νομίζω ότι σας τα…».
Πριν προλάβει να ολοκληρώσει, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, της είπε: «Κυρία Ερωτοκρίτου, έχετε συνεργαστεί με όλους για να μένετε στην εξουσία. Γι’ αυτό δεν σας εμπιστεύεται ο κόσμος. Από το ΑΚΕΛ στον Χριστοδουλίδη, τώρα στρέφεστε στο ΕΛΑΜ, δεν ξέρετε πού πάτε και είσαστε…».
«Να απαντήσω», ζήτησε η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, για να πει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Μα, απαντάτε συνέχεια και πλήττεται τους άλλους, κλέβετε τον χρόνο…».
Για να παρέμβουν οι παρουσιαστές της εκπομπής για να πουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι ο χρόνος κατανέμεται ακριβοδίκαια.
Η συζήτηση Ειρήνης και ΔΗΚΟ
Τότε, η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, έδωσε την απάντησή της, με ερώτηση: «Η πρώτη που μας εμπιστεύεται είναι η κυρία Χαραλαμπίδου. Αν είμαστε αυτοί που ήμασταν γιατί συζητούσατε μαζί μας για να είστε υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος;».
Για να αντιδράσει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου λέγοντας σε έντονο ύφος: «Έτσι έγινε κυρία Ερωτοκρίτου; Θέλετε να πούμε τι έγινε; Ρωτήστε τον πρόεδρό σας».
«Όχι, εγώ σας ρωτώ εσάς», ανέφερε η αναπληρώτρια πρόεδρος του ΔΗΚΟ.
«Μόλις ο πρόεδρος σας είπε ότι θα συνεργαστεί με τον Δημοκρατικό Συναγερμό, του είπα χαίρεται», συνέχισε η υποψήφια με το ΑΛΜΑ.
«Κυρία Χαραλαμπίδου, συζητούσατε με το Δημοκρατικό Κόμμα; Αυτό το κακό, το υποκριτικό κόμμα; Να είστε στο ψηφοδέλτιο το δικό μας;», ξαναρώτησε η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.
Διέψευσαν ΔΗΣΥ, ΕΛΑΜ και ΕΔΕΚ
«Σας απάντησα. Είχα κάνει ξεκάθαρο ότι από ευγένεια θα συναντούσα όλα τα κόμματα. Συνάντησα και το Volt, συνάντησα και το Δημοκρατικό Κόμμα, όλους», απάντησε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.
Για να τη διαψεύσουν οι εκπρόσωποι του ΔΗΣΥ, του ΕΛΑΜ και της ΕΔΕΚ που βρίσκονταν στο πάνελ, με την αναπληρώτρια πρόεδρο του ΔΗΚΟ να της λέει «είσαστε αγενής, προφανώς».
Για να συνεχίσει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου: «Και αμέσως, μόλις είδα τίτλους στις εφημερίδες ότι πάτε προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό, έληξε».
Ερωτοκρίτου: «Πότε είδατε;».
Χαραλαμπίδου: «Ρωτήστε τον πρόεδρό σας».
Ερωτοκρίτου: «Όχι, να μας πείτε εσείς ημερομηνίες».
Χαραλαμπίδου: «Ήταν τις μέρες που μιλούσατε για συνεργασία με τον ΔΗΣΥ».
«Μιλήσαμε για συνεργασία Δημήτρη;»
Για να ρωτήσει τότε η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, τον Δημήτρη Δημητρίου του ΔΗΣΥ: «Μιλήσαμε για συνεργασία Δημήτρη;». Ο τελευταίος απάντησε: «Ποτέ. Από ότι ξέρω δεν μιλήσαμε».
«Ο Χρύσης ο Παντελίδης κυρία Ερωτοκρίτου. Αποφασίστε μέσ’ το κόμμα, πού πάτε», είπε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.
«Κυρία Ερωτοκρίτου, ο Χρύσης Παντελίδης έδωσε συνέντευξη πριν δύο εβδομάδες. Εσείς συζητούσατε με το ΔΗΚΟ πριν δύο μήνες», της επισήμανε η υποψήφια με το Δημοκρατικό Κόμμα.
Για να αναφέρει ο Δημήτρης Δημητρίου του ΔΗΣΥ, ότι ο Χρύσης Παντελίδης έδωσε δύο συνεντεύξεις.
Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε το Omega.





























