ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΔΕΚ Λάρνακας: Ο Αποστόλου προσδοκεί σε τομές στην πολιτική

Αποτελεί μέλος της γενιάς των νέων ανθρώπων που προσδοκούν να μπουν στην πολιτική κονίστρα και να αλλάξουν τον ρουν την ιστορίας

24news team

Με παρουσία έντονη στα πολιτικά αλλά και κοινωνικά δρώμενα της Λάρνακας καθώς και με αξιοζήλευτη δράση στη φιλανθρωπία μέσω του ιδρύματος « Χριστίνα Αποστόλου», ο υποψήφιος με την ΕΔΕΚ ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ προσδοκεί ότι θα επιφέρει τομές σε μείζονα θέματα που απασχολούν την κοινωνία προς όφελος των πολιτών.

Με καθαρότητα λόγου και πολιτική παιδεία προσδοκεί να εκπληρώσει τους στόχους που έθεσε για την ΕΔΕΚ, την Λάρνακα και την Κύπρο.

Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη των ΕΔΕΚιτων και της ηγεσίας του κόμματος ο κ. Αποστόλου. Απόδειξη το γεγονός να ότι η ηγεσία του κόμματος τον επιλέγει να εκπροσωπήσει το κόμμα σε σημαντικές τηλεοπτικές συζητήσεις. Επιπλέον από ότι μαθαίνουμε ο Ανδρέας Αποστόλου έχει και την στήριξη σημαντικών ηγετικών στελεχών στην Επαρχία Λάρνακας αλλά και Παγκύπρια του κόμματος και αυτό αναμένεται να του δώσει σημαντική ώθηση για την κατάκτηση της βουλευτικής έδρας στην Λάρνακα.

Σε μια επαρχία όπου η μάχη για κατάκτηση βουλευτικής έδρας βρίσκεται στο απόγειο, αφού αιωρούνται δυο έδρες προς διεκδίκηση με τους υποψηφίους να δίνουν μεγάλες μάχες.

ΘΕΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση