ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διορισμοί μέσω του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου - Όλες οι πληροφορίες

Κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα Δ.Σ. Οργανισμών

Ανακοινώσεις

Κάλεσμα να απευθυνθούν στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια Οργανισμών απηύθυνε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος είπε: «Η Κυβέρνηση χαιρετίζει την έναρξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διορισμό στα Διοικητικά Συμβούλια της Αρχής Λιμένων Κύπρου και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου μέσω του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για μια ανοιχτή διαδικασία που απευθύνεται σε όλους και όλες που έχουν την όρεξη, τις ικανότητες και τις γνώσεις να συμμετέχουν και να προσφέρουν.

Οι συμπολίτες και οι συμπολίτισσες μας που ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τους δύο αυτούς οργανισμούς μπορούν από σήμερα να επισκεφθούν την ιστοσελίδα gnomodotiko.gov.cy και να συμπληρώσουν τη δήλωση ενδιαφέροντος.

Η σύσταση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου είναι μια σημαντική πολιτική του Προγράμματος Διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας η οποία θα ενισχύσει τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στη δημόσια ζωή, αλλά και θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της λειτουργίας των Οργανισμών.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος διακυβέρνησης, το Κοινωνικό μας Συμβόλαιο με τους πολίτες, και αποφασισμένοι θα εφαρμόσουμε στην πράξη όλες εκείνες τις πολιτικές που θα εκσυγχρονίσουν το κράτος και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση