ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βολές Δημητρίου κατά Αβέρωφ για...«εκβιασμούς» (vid)

«Σκέφτομαι να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία του ΔΗΣΥ»

24news team

Για την επόμενη ημέρα στον ΔΗΣΥ και το εκλογικό αποτέλεσμα μίλησε ο Δημήτρης Δημητρίου. Ο βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, καλεσμένος στην εκπομπή του ΟΜΕGA, «Ενημέρωση Τώρα», μίλησε αρχικά για τη σημερινή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου, αναφέροντας πως το εκλογικό συνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί για όλες τις θέσεις της ηγεσίας της παράταξης.

Ο κος Δημητρίου, δήλωσε μάλιστα πως σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος, ενώ σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι θα εκλεγόταν απάντησε «είμαι αισιόδοξος».

Στη συνέχεια, ο κος Δημητρίου άφησε αιχμές για τον Αβέρωφ Νεοφύτου, κάνοντας λόγο για διλήμματα και εκβιασμούς.

«Ο πρόεδρος της παράταξης έθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ολίγον τι τα διλήμματα με έναν τρόπο εκβιαστικό και έλεγε ότι πήγαιναν βουλευτές και αντί να εργάζονται για την υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου έκαναν οτιδήποτε άλλο παρά να εργάζονται γι’ αυτήν. Αν έχει κάτι συγκεκριμένο να το πει. Διαφορετικά αυτό που γίνεται είναι ότι είναι μια προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων ή δημιουργίας ενοχικών συνδρόμων σε οποιονδήποτε σκέφτεται να λειτουργήσει στη βάση του καταστατικού και να διεκδικήσει την οποιαδήποτε θέση στην ηγεσία του ΔΗΣΥ. Αυτό επιτάσσει η Δημοκρατία και αυτό πρέπει να σεβαστούμε και να γίνει», σημείωσε.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, δήλωσε πως «χρειαζόμαστε τις δυνάμεις που θα ενώσουν τον ΔΗΣΥ και θα τον μεγαλώσουμε».

Υποστήριξε πως έγιναν λάθη σε όλη τη διάρκεια της εκστρατείας και στη ρητορική. «Να παραδεχθούμε ότι χάσαμε ότι κάτι δεν πήγε σωστά. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι μας.»

Δείτε το video:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση