ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποθέωσε τον Μαυρογιάννη on stage ο Νταλάρας

Το εγκώμιο του Ανδρέα Μαυρογιαννη έπλεξε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας κατά την διάρκεια συναυλίας του στην Κυπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το εγκώμιο του Ανδρέα Μαυρογιάννη έπλεξε ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας κατά την διάρκεια συναυλίας του στην Κυπρο κάνοντας αναφορά στη μακρόχρονη σχέση και φιλία τους, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα μετά την είσοδο του στην πολιτική αλλά και δίνοντας καταληκτικά τις ευχές του.

Ο Ελλαδίτης καλλιτέχνης ευρισκόμενος στη σκηνή έπλεξε το εγκώμιο του Ανδρέα Μαυρογιάννη λέγοντας πως η σχέση τους πάει 35 χρόνια πίσω ενώ έχουν γυρίσει μαζί όλο τον κόσμο (Αμερική, Η.Β, Γαλλία). Χαρακτήρισε τον κύριο Μαυρογιάννη ως ένα άνθρωπο που αγωνίζεται μ’ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο αφού παρότι μπαίνει στην πολιτική έχει μια άλλη αντίληψη για τα πράγματα. «Ένας νέος άνθρωπος που δεν είναι μαγαρισμένος από άλλα βαρίδια της πολιτικής, προσπάθησε, έκανε το δικό του αγώνα» πρόσθεσε κάνοντας αναφορά στα 48 χρόνια εισβολής και κατοχής.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε πως χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους, άφθαρτους, και του ευχήθηκε να του έρθουν όλα καλά και να καταφέρει να ολοκληρώσει το όραμα του, τόσο για το καλό του τόπου όσο και για το καλό της ψυχής μας, κατέληξε.

Δείτε το βίντεο αλλά και φωτογραφίες από την συνάντηση ΕΔΩ 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X