ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστασιάδης για Καίτη K. - «Η υπομονή έχει τα όριά της» (vid)

Τι είπε για την επίθεση που έκανε στο πρόσωπό του η κόρη του Γλαύκου Κληρίδη

24news team

Για την επίθεση που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του η Καίτη Κληρίδου, τόσο την παραμονή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών καθώς και με δηλώσεις της μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, στις Προεδρικές του Φλεβάρη, αναφέρθηκε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «TET-A-TET», του Alpha Κύπρου και τον δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε: «Ένιωσα ιδιαίτερη πικρία, αλλά θέλω να το αντιπαρέλθω. Δεν είχα επιλογή στο να μην απαντήσω, η υπομονή έχει και τα όριά της. Θα πρέπει ο καθένας ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με ώριμους ανθρώπους, να αντιλαμβάνεται τι λέει και πώς πράττει».

Ο κος Αναστασιάδης, συμπλήρωσε: «Με ξέρουν όλοι, μπορεί να δυσαρεστηθώ, από την ώρα που εκφράζομαι όμως, την επόμενη στιγμή δεν υπάρχει μέσα μου πικρία».

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζουμε πως η Καίτη Κληρίδου σε ανάρτησή της στο Facebook και μετά την ήττα του Αβε΄ρωφ Νεοφύτου στον πρώτο γύρο, κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ να στηρίξουν Ανδρέα Μαυρογιάννη, ενώ εκτόξευσε βολές κατά του Νίκου Αναστασιάδη.

«Η μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου είναι ο Νίκος Αναστασιάδης. Αμαύρωσε τον ΔΗΣΥ με την διαφθορά της διακυβέρνησης του και τώρα προσπαθεί να διαιρέσει τον ΔΗΣΥ... Δεν σεβάστηκε τον Γλαυκό Κληρίδη και τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει. Δεν σεβάστηκε το κόμμα που τον ανάθρεψε και τον ανέδειξε».

Η κόντρα φούντωσε, όταν μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, η κόρη του Γλαύκου Κληρίδη, δήλωσε: «Νομίζω έχει καιρό που άρχισε να φθείρεται το όνομα του κ. Αναστασιάδη. Είναι μικρός ο τόπος μας όλοι ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις κάποτε όταν μας συμφέρει τις κρύβουμε, αλλά νομίζω ότι ο βίος και η πολιτεία του καθενός είναι ανοικτό βιβλίο στην Κύπρο. Ίσως έπρεπε να κάνουμε κάποιες σκέψεις νωρίτερα για το πως θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί αυτός ο άνθρωπος».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X