ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 news

Αλέϊδα Γκεβάρα - «Πες του Δημήτρη ότι τον αγαπώ πολύ...»

Το μήνυμα της κόρης του Τσε Γκεβάρα στον Χριστόφια

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.

Οι ευχές για γρήγορη ανάρρωση πολλές ανάμεσα τους και αυτή της κόρης του Τσε Γκεβάρα, Αλέϊδας Γκεβάρα , «πες του Δημήτρη ότι τον αγαπώ πολύ και ελπίζω να βελτιωθεί πολύ σύντομα».

Αποδέκτης του μηνύματος ήταν ο γιος του Δημήτρη Χριστόφια, Χρίστος, ο οποίος το ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Χιλιάδες τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και ξανά ευχαριστούμε. Βάλσαμο στις δύσκολες ώρες που περνούμε. Ξεχωρίζω ένα ιδιαίτερο μήνυμα που ήρθε από την Κούβα:

"Πες του Δημήτρη ότι τον αγαπώ πολύ και ελπίζω να βελτιωθεί πολύ σύντομα και παρακαλώ να ξαναβρεί εκείνη τη δύναμη που είχε πάντα για να συνεχίσει να βαδίζει μπροστά, γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους όπως αυτόν σε τούτο τον κόσμο. Στέλνω μια αδελφική αγκαλιά.

Αλέϊδα Γκεβάρα »

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X