ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ για Αναστασιάδη: «Αλλό λλίο να τζοιμούμαι μαζί του...» (Βίντεο)

Η επική ατάκα του Αβέρωφ ερωτηθείς στο αν θα έβλεπε το βράδυ της Δευτέρας τον ΠτΔ

24news team

Τρέχουν πυρετωδώς οι εξελίξεις στον ΔΗΣΥ για τον δρόμο που θα ακολουθήσει στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών. Στο πλαίσιο αυτό, ο Αβέρωφ Νεοφύτου είχε την ευκαιρία να δει τους Ανδρέα Μαυρογιάννη και Νίκο Χριστοδουλίδη στα γραφεία του κόμματος της Δεξιάς, το απόγευμα της Δευτέρας (06/02).

Οι συναντήσεις του κόμματος με τους δύο υποψήφιους Προέδρους ολοκληρώθηκαν, χωρίς, ωστόσο, να γίνουν επίσημες δηλώσεις για το τι ακριβώς συζητήθηκε.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε πως το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος θα συνέρθει την Τρίτη (7/2), στις 18:00 το απόγευμα. Σχολιάζοντας εν συντομία τις συναντήσεις, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε: «Τους ακούσαμε, μαζί με τους συναδέλφους στην ηγεσία του κόμματος. Εις αύριο τα σπουδαία. Αν οποιοδήποτε άλλο κόμμα που στηρίζει τους δυο συγκεκριμένους θέλει, όπως είναι και η απόφαση του Εκτελεστικού, εμείς δεν αρνούμαστε να δούμε τον οποιονδήποτε».

Ερωτηθείς στο αν θα έβλεπε και το βράδυ της Δευτέρας τον Πρόεδρο, Νίκο Αναστασιάδη, ο κος Νεοφύτου ανέφερε χαριτολογώντας: «Αλλό λλίο να τζοιμούμαι μαζί του ρε παιδιά;».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση