ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς «ψαρεύει» Συναγερμικούς με Υπ. Οικονομικών ο Μαυρογιάννης

Προσεγγίζει δια της πλαγίας οδού τον κόσμο του ΔΗΣΥ

24news team

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο οποίος κατέβηκε ως ανεξάρτητος αλλά έχει την στήριξη του ΑΚΕΛ, μετά την πρόκρισή του στον δεύτερο γύρο ψάχνει συμμάχους.

Η μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων είναι αυτή του Δημοκρατικού Συναγερμού κάτι που ο κος Μαυρογιάννης και γνωρίζει και θέλει να αξιοποιήσει.

Αν και το απόγευμα της Δευτέρας (6/2) πέρασε το κατώφλι της Πινδάρου συζητώντας τόσο με τον Πρόεδρο, Αβέρωφ Νεοφύτου, όσο και με την ηγεσία του κόμματος, γνωρίζει πως ο ΔΗΣΥ και ο κόσμος του δύσκολα θα συμπορευτούν με την υποψηφιότητά του, κυρίως ένεκα ΑΚΕΛ.

Ωστόσο, ο κος Μαυρογιάννης προσπαθεί διά της πλαγίας οδού να «ψαρέψει» τους συναγερμικούς αφού είναι έτοιμος να ανακοινώσει ποιος θα είναι ο υπουργός Οικονομικών σε περίπτωση εκλογής του. Το όνομά του θα δημοσιευτεί πριν τις αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ… τυχαίο; Στόχος του κου Μαυρογιάννη φαίνεται να είναι ο επηρεασμός μελών του σώματος είτε υπέρ του ή στην χειρότερη σε μια απόφαση κατά βούληση, κάτι που θα του δίνει περισσότερες πιθανότητες συναγερμικοί να τον εμπιστευτούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκλεκτός για το νευραλγικό πόστο του Υπ. Οικονομικών είναι πρόσωπο με μεγάλη οικονομική εμπειρία σε ηγετικά πόστα. Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι πως δεν αποτελεί κομματικό στέλεχος ούτε προέρχεται από την Αριστερά.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X