ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αβέρωφ: «Αυτό που θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα της ττενέκκας»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου

Ανακοινώσεις

Μεγάλη γιορτή για τη δημοκρατία χαρακτήρισε την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Προέδρου ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος το πρωί της Κυριακής στο Γυμνάσιο Ακροπόλεως στη Λευκωσία, δηλώνοντας παράλληλα βέβαιος πως ο κυπριακός λαός θα επιλέξει τη σταθερότητα και την ασφάλεια.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά και μεταξύ συγκεντρωμένων Υπουργών της Κυβέρνησης, βουλευτών και υποστηρικτών του κόμματος, ο κ. Νεοφύτου είπε πως για μήνες μιλούσαν οι υποψήφιοι, εκτιμούσαν οι δημοσκόποι, σήμερα όμως μιλά ο κυρίαρχος λαός σε αυτό το «μεγάλο πανηγύρι».

Σήμερα δια της ψήφου του ο λαός θα επιλέξει την πορεία της χώρας, συνέχισε ο κ. Νεοφύτου, προσθέτοντας πως αυτό που θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα της «ττενέκκας».

Σημείωσε πως ζούμε σε μια πανέμορφη χώρα με προικισμένους ανθρώπους και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως ο κυπριακός λαός θα επιλέξει τη σταθερότητα και την ασφάλεια, μαζί και την προοπτική για καλύτερες μέρες, για μια εθνική δικαίωση αλλά και κοινωνική δικαιοσύνη. «Μπορούμε και θα φτιάξουμε την καλύτερη Κύπρο», είπε σχετικά.

Ερωτηθείς για το τι είναι αυτό που κρατά από την προεκλογική περίοδο, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ απάντησε πως κρατά την αισιοδοξία του κόσμου να δει καλύτερη Κύπρο.

«Είναι ήδη η Κύπρος μας σε γερά θεμέλια. Καλή ψήφο και καλώ τον κυπριακό λαό, τους ψηφοφόρους, να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη», κατέληξε ο κ. Νεοφύτου.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση