ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Δημήτρης Χριστόφιας

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό του - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται στη Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από το Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.


Τραγωδία στη Λεμεσό - Θανατηφόρο το εργατικό ατύχημα


Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται κρίσιμη.

Ο Υπουργός Υγείας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση.

Επίσκεψη Νίκου Αναστασιάδη

Το απόγευμα της Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επισκέφθηκε και συνομίλησε μαζί με τον κ. Χριστόφια.
Εξερχόμενος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο ίδιος σε δηλώσεις του σημείωσε πως ο πρώην Πρόεδρος «περνά δύσκολες ώρες. Ελπίζω να το ξεπεράσει και αύριο θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο των θεραπόντων ιατρών. Του έχω πει ότι εάν χρειαστεί οτιδήποτε θα είμαστε στην διάθεση του. Αυτό που θέλω να εκφράσω είναι την λύπη μου».


Συγκινημένος ο Αναστασιάδης έσπευσε να δει τον Χριστόφια (vid)


Την ίδια στιγμή τόνισε πως «καμιά φορά όταν αντικρίσεις την πραγματικότητα διερωτάσαι πόσο μικροί γινόμαστε από εκφράσεις οι οποίες γίνονται στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαλότητας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα αισθήματα παραμένουν αισθήματα. Με τον Δημήτρη Χριστόφια διανύσαμε μια πολιτική διαδρομή πολλών χρόνων. Του εύχομαι περαστικά».

Ευχές πολιτικών αρχηγών για γρήγορη ανάρρωση

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση έστειλαν στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Twitter ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση