ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Peaky Blinders: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 5ης σεζόν

Ο Thomas Shelby θα τα βάλει με όλους, by order of the Peaky Blinders

Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η αριστουργηματική σειρά του BBC "Peaky Blinders" έχει γνωρίσει διεθνή επιτυχία γιατί συνδυάζει όλα τα υλικά που καθιστούν μια δραματουργία σπουδαία: συγκρούσεις και αντιμαχίες, παιχνίδια δύναμης κι εξουσίας, αγωνία και θέαμα.

Η σειρά αφορά μια οικογένεια γκάνγκστερ που δραστηριοποιείται στο Birmingham του 1919 στα αποκαΐδια του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου και υπακούει στις εντολές του αρχηγού της, Τόμι Σέλμπι, (τον ερμηνεύει ο συγκλονιστικός Κίλιαν Μέρφι) που το κάνει πολύ δύσκολο στον θεατή να μην είναι με το μέρος του, ακόμα κι όταν χρησιμοποιεί τα ξυράφια που κρύβονται στην τραγιάσκα του για να σκοτώσει τον εχθρό του.

Το πρώτο τρέιλερ της 5ης σεζόν του Peaky Blinders κυκλοφόρησε, ήταν ένα δυνατό δείγμα για το τί πρόκειται να δούμε, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας.

Σήμερα όμως το BBC ανακοίνωσε πως η αγαπημένη σειρά του Seven Knight θα επιστρέψει στις οθόνες μας νωρίτερα απ' ό,τι περιμέναμε και συγκεκριμένα θα προβληθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου!

Όπως "μαρτύρησε" και το πρώτο τρέιλερ, ο Thomas Shelby θα τα βάλει με όλους, καθώς ο κόσμος γύρω του αλλάζει ριζικά και απειλεί την οικογένειά του.

Πηγή: News247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X