ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στις 20 Μαΐου το Green Agenda Cyprus Summit

Σκοπός του συνεδρίου είναι η στήριξη της προσπάθειας στην Πράσινη Μετάβαση της Κύπρου

24news team

Το Digital Agenda Cyprus Summit και η εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ανακοινώνουν τη διοργάνωση του “Green Agenda Cyprus Summit”.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η στήριξη της προσπάθειας στην Πράσινη Μετάβαση της Κύπρου, με στόχο να καταστεί η χώρα μας παράδειγμα οικολογικού τρόπου ζωής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Στο συνέδριο “Green Agenda Cyprus Summit” θα παρευρεθούν και θα συζητήσουν οι ηγέτες της επιχειρηματικής κοινωνίας της χώρας, ενώ θα παρουσιάσουν, με στόχο να εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, κορυφαίοι ομιλητές από τη διεθνή σκηνή. Σημαντική θα είναι η παρουσία της κυβέρνησης η οποία θα κληθεί να παρουσιάσει το όραμα και τις δράσεις της για την πράσινη μετάβαση. Στο επίκεντρο των συζητήσεων και παρουσιάσεων θα βρίσκονται οι κίνδυνοι από την κλιματική αλλαγή και η επίδρασή τους στην ανθρώπινη ζωή, στο τραπεζικό σύστημα, τη βιομηχανία, τα ακίνητα και τον ασφαλιστικό τομέα.

Η παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η αποθήκευση και η βέλτιστη έξυπνη διανομή της, η χρηματοδότηση της πράσινης μετάβασης, η βιωσιμότητα και η εξέλιξη της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων αλλά και η διαχείριση των αποβλήτων, όλα αυτά θα βρίσκονται στο επίκεντρο του “Green Agenda Cyprus Summit 2024”.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.

Η συμμετοχή στο “Green Agenda Cyprus Summit 2024” είναι δυνατή με προσκλήσεις, ενώ μικρός αριθμός εισιτηρίων προς αγορά θα είναι διαθέσιμος στο κοινό από τις 15 Μαρτίου.

Το “Green Agenda Cyprus Summit” διεξάγεται με τη στήριξη της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και θα προσκληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι σχετικοί με την πράσινη ατζέντα οργανισμοί της Κύπρου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://www.digitalagendacy.com/ 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

1, 2, 3… Zωγράφισε!

1, 2, 3… Zωγράφισε!

Τι θα γινόταν αν αλλάζαμε θέσεις – αν ζητάγαμε από τον θεατή να γίνει καλλιτέχνης;
Δελτίο Τύπου
 |  MEDIA