ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιωάννα Τούνη: Η κάρτα sim που «καίει» τη Βρισηίδα

Η κόντρα των δύο πρώην κολλητών συνεχίζεται

Η Ιωάννα Τούνη δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τις δημόσιες εξηγήσεις που έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου για το τέλος της φιλίας τους και τη συνάντηση που είχε με τον πρώην της Ιωάννας.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Βρισηίδα έδωσε τη δική της οπτική στο συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας πως το μοναδικό της λάθος της είναι πως δεν έφυγε κατευθείαν από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του συγκεκριμένου άντρα στον ίδιο χώρο. Τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έρχεται σήμερα να σχολιάσει η Ιωάννα Τούνη, αφού σε σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό της Soulas Glamourous έγραψε:

«Και τις δυο πλευρές θα τις ξέρετε αν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα Sim της στον μέγιστο μ… “να της την φτιάξει”. Τότε πάω πάσο”».

Δείτε παρακάτω όσα ισχυρίστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου και το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη:

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε, στο πλαίσιο του QA στο Instagram, πως ο λόγος που δεν μιλάει πλέον με την Βρισηίδα Ανδριώτου είναι πολύ σοβαρός.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η φίλη της πήγε για μπάνιο σε πισίνα με τον άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται για την διαρροή του ροζ βίντεο, το οποίο την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Αν και η ίδια το αρνείται, η Ιωάννα Τούνη ήταν κατηγορηματική λέγοντας πως, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε συνάντηση των δύο η οποία δεν ήταν τυχαία και στιγμιαία, όπως ισχυρίστηκε η πρώην φίλη της.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 ΠΗΓΗ: protothema.gr

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Get in shape

Get in shape

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 5 Απριλίου και τελειώνει στις 30 Απριλίου
 |  MEDIA