ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Game of Thrones: Έπεται η μεγαλύτερη μάχη της οθόνης (Pics)

Με αποκαλύψεις ξεκίνησε η τελευταία σεζόν

Το τηλεοπτικό έπος που πήρε διαστάσεις καλτ φαινομένου φτάνει στο τέλος του. Το GoT θα ρίξει αυλαία το 2019 σε έξι μόλις επεισόδια.

Το πρώτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου ξεκίνησε με συναντήσεις και αποκαλύψεις! H Σάνσα με ξινισμένα μούτρα, αντιπροσωπεύει το Βορρά που δεν δέχεται τη Ντάνυ. Τζον με Άρια. Χιούμορ από μεριάς Τζον και η Άρια που του θυμίζει ότι πρέπει να στηρίξει την οικογένεια. Άρια με Γκέντρι και Κυνηγόσκυλο και η προετοιμασία των νέων όπλων. Ο καημένος Σαμ έμαθε το κάψιμο των δικών του, ενώ ανατριχιαστική ήταν η σκηνή με τον Umber. 

Η λέξη φαινόμενο δεν αρκεί για να περιγράψει τι εστί το "Game of Thrones" για τα εκατομμύρια των θαυμαστών του ανά τον κόσμο. Είναι μακράν η πιο επική και ακριβή τηλεοπτική σειρά που γυρίστηκε ποτέ και τα έχει όλα: Περιπέτεια, αγωνία, σασπένς, μάχες, έρωτες, σεξ, σαπουνόπερα.... τα πάντα. Η σειρά έχει αποσπάσει ρεκόρ βραβείων Emmy, ενώ υπολογίζεται ότι κατά μέσα όρο κάθε επεισόδιο παρακολουθούν 30 εκατ. άνθρωποι.

Όλα τα καλά όμως έχουν ένα τέλος και στην περίπτωση του GoT αυτό έρχεται οριστικά και αμετάκλητα το 2019 με τα έξι επεισόδια της 8ης και τελευταίας σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Η τελευταία σεζόν θα έχει πολύ συναίσθημα, αγωνία και ένα "γλυκόπικρο φινάλε" αντάξιο του δημιουργήματος του συγγραφέα George RR Martin που δημιούργησε τον φανταστικό αυτό κόσμο και τους χαρακτήρες τους. Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι ηθοποιοί και λοιποί συντελεστές λάμβαναν τα σενάρια την τελευταία στιγμή, ηλεκτρονικά και με ειδικούς κωδικούς για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο χακαρίσματος και υποκλοπής. Επίσης λάμβαναν σενάρια που αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο τις σκηνές τους και όχι όλη την πλοκή.

Λιγότερα αλλά πιο «χορταστικά» επεισόδια

Στα έξι - μόλις - επεισόδια του τελευταίου κύκλου θα δούμε όλους αυτούς τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε να ενώνονται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό, να αντιμετωπίσουν το παρελθόν τους, αλλά και να προσδιορίσουν ποιοι θέλουν να είναι ενόψει του επικείμενου θανάτου τους.

Στην τελευταία σεζόν επιστρέφουν και όλοι οι βασικοί συντελεστές στη σκηνοθεσία και τη συγγραφή των σεναρίων. Ο αποχαιρετισμός θα γίνει με τις δέουσες τιμές από αυτούς που έφεραν τη σειρά στην κορυφή των προτιμήσεων του παγκόσμιου κοινού όλα αυτά τα χρόνια.

Η 8η σεζόν μπορεί να έχει λιγότερα επεισόδια, θα έχει όμως μεγαλύτερη διάρκεια. Κάθε επεισόδιο θα διαρκεί 80 λεπτά, αντί της μίας ώρας. Σύμφωνα με τα στελέχη του HBO ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες εκπλήξεις με "έξτρα" υλικό.

«Η Μάχη όλων των μαχών»

Στο φινάλε του, το GoT μας επιφυλάσσει την μεγαλύτερη και πιο επική μάχη που είδαμε ποτέ σε οθόνη (μικρή και μεγάλη). Θα είναι όλοι εκεί! ΌΛΟΙ; Ένα από τα πιο επιτυχημένα συστατικά της σειράς ήταν η αιφνιδιαστικοί θάνατοι πρωταγωνιστών της. Ρεπόρτερ του Entertainment Weekly που επισκέφθηκε το συγκεκριμένο γύρισμα, αναφέρει ότι εκεί βρίσκονταν κάποιοι χαρακτήρες που δεν περίμενε να δει!

Αν και δεσμεύθηκε να μην αποκαλύψει τίποτα, που όπως παραδέχθηκε ήταν έτσι όλα φτιαγμένα ώστε να μην καταλάβει κιόλας, λέει ότι πραγματικά είναι ασύλληπτα όσα έχουν συμβεί στον κόσμο του Westeros σε αυτή την τελευταία σεζόν. Κάνει όμως και μια μικρή αποκάλυψη: Στο "άνοιγμα" της τελευταίας σεζόν εξηγούνται πολλά από όσα είχαμε δει στον πιλότο της σειράς.

Πηγή: Η Καθημερινή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X