ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποχαιρετισμός με αιχμές, για πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη χωρίς καμία αναφορά στην παρουσιάστρια

«Απογοητεύτηκα από πολλούς»

Mετά από 14 χρόνια παρουσίας μπροστά και πίσω από τις κάμερες στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο γνωστός δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος βρισκόταν μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ''Τι λέει'', η οποία διακόπηκε πρόωρα.

Στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram, o Γρηγόρης Γκουντάρας δεν έκανε καμία αναφορά στην Ελένη Μενεγάκη στο πλευρό της οποίας βρισκόταν πάνω από δεκαετία, δείχνοντας πως μάλλον οι σχέσεις τους δεν είναι πλέον οι καλύτερες.

Δείτε αναλυτικά το κείμενο που έγραψε:

«Κάπως έτσι το 2005,πέρασα το κατώφλι του AlphaTV, μετά από 10 χρόνια στον Ant1... το ταξίδι αυτό (που τώρα έφτασε στο τέλος του), γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους και συνεργάτες. Δέθηκα με πολλούς (Γιάννη, Παύλο, Γιώργο, Τάσο, Δ ονύση, Φίντο ,Ασημί και δεκάδες άλλους) και απογοητεύτηκα από πολλούς. Έτσι είναι όμως η ζωή στο σύνολο της... Το πρόσημο ωστόσο, από όλα αυτά τα χρόνια είναι θετικό και αυτό θα κρατήσω καλά φυλαγμένο στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Δ. Κοντομηνά, γιατί πέρα από άψογος εργοδότης, όταν αντιμετώπιζε ο μικρός μου γιος, ένα πρόβλημα υγείας ,μου είπε πως αν χρειαστεί να πάει οπουδήποτε στο εξωτερικό αυτός θα μπει μπροστά (δε θα το ξεχάσω πότε...). Επαγγελματικά ελεύθερος πια, μετά από πολλά χρόνια, κοιτάω με χαμόγελο το μέλλον και προχωράω με το κεφάλι ψηλάu203cufe0f Καλό Σ/Κ με υγεία σε όλους και συγγνώμη αν σας κούρασα...»

Πηγή: must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X