ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Μαντλίν - Μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό της

Η μαρτυρία για την μικρή Μαντλίν ΜακΚάν

24news team

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, αφού οι πορτογαλικές Αρχές πρόκειται να ξεκινήσουν έρευνα για τον εντοπισμό της σορού της, σε φράγμα στο Αλγκάρβε της Νότιας Πορτογαλίας, περιοχή που επισκεπτόταν ο ύποπτος Κρίστιαν Μπρίκνερ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η «dailymail», για αρχή οι έρευνες θα διαρκέσουν το λιγότερο δύο μέρες εκτός κι αν βρεθεί οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση. 

*Ο ύποπτος Κρίστιαν Μπρίκνερ και η Μαντλίν ΜακΚάν 

Αυτή τη φορά, έμπειροι δύτες πρόκειται να εξερευνήσουν τα σκοτεινά βάθη του φράγματος, ενώ στις έρευνες θα συμβάλει και εκσκαφέας.

Μια μαρτυρία από οδηγό φορτηγού αναφέρει πως είδε γυναίκα να παραδίδει ένα παιδί σαν τη Μαντλίν ΜακΚάν σε έναν άνδρα δύο ημέρες αφότου χάθηκε από το διαμέρισμά της στις 3 Μαΐου 2007.

Θα είναι η πρώτη μεγάλη επιχείρηση αυτού του είδους από τον Ιούνιο του 2014, όταν η βρετανική αστυνομία έλαβε άδεια να σκάψει στην Praia da Luz, εκεί όπου βρισκόταν το ξενοδοχείο που διέμενε η μικρή Μαντλίν με τους γονείς της.

Να υπενθυμίσουμε πως τον περασμένο Απρίλιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild», το δικαστήριο της πόλης Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία, έκρινε ότι δεν έχει δικαιοδοσία να δικάσει την υπόθεση και ήρε το ένταλμα σύλληψης εναντίον του υπόπτου Κρίστιαν Μπρίκνερ.

Η Μάντλιν ΜακΚαν εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, σε ηλικία 3 ετών, από το κρεβάτι της σε παραθεριστικό συγκρότημα όπου βρισκόταν με την οικογένειά της, στην Praia da Luz, στην περιφέρεια Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, πυροδοτώντας αυτό που μια εφημερίδα χαρακτήρισε την πιο πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης στη σύγχρονη ιστορία.

Η τύχη της παραμένει άγνωστη. Το 2020 η γερμανική εισαγγελία ανακοίνωσε ότι τη θεωρεί νεκρή και ταυτοποίησε τον Μπρίκνερ ως υπεύθυνο για την εξαφάνισή της.

Με πληροφορίες από Mirror / Daily Mail 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X