ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση Μαντλίν: Τα τρία επίθετα της 22χρονης, η ροζ σελίδα και το τεστ DNA

Ολοένα και πληθαίνουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι η 21χρονη που ισχυρίζεται πως είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν λέει ψέμματα

Ένα κορίτσι από την Πολωνία εδώ και μερικές μέρες ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚαν. Η 21χρονη που έφτιαξε τον λογαριασμό iammadeleinemcann στο Instagram έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της τα βλέμματα του παγκόσμιου Τύπου, των social media και κυρίως των γονιών της Μαντλίν που ακόμα πιστεύουν στο θαύμα.

Η 21χρονη που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με τρία ονόματα, αμφισβητεί τους βιολογικούς της γονείς και προσπαθεί με «στοιχεία» να αποδείξει ότι όντως είναι η χαμένη Μαντλίν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

Όσο όμως περνούν οι μέρες και οι έρευνες πληθαίνουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν πως η 21χρονη είναι μυθομανής και προφανώς δεν είναι η Μαντλίν. Εκείνη για να πείσει την κοινή γνώμη να την δει με άλλο μάτι και ενδεχομένως με περισσότερη συμπάθεια λέει πως ακόμα η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και οι έρευνες συνεχίζονται.

«Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την αναζήτηση της Τζούλια, παρακαλούμε να καταλάβετε ότι βρισκόμαστε στη μέση μιας έρευνας. Πρόκειται για μια ευάλωτη γυναίκα που αναζητά απαντήσεις σχετικά με την ταυτότητα και τη ζωή της. Ανεξάρτητα από τις απόψεις σας, είναι ένα ανθρώπινο ον που αξίζει σεβασμό. Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα σε λίγες εβδομάδες, μπορείτε να μάθετε περισσότερα, αλλά τώρα, σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή αυτής της γυναίκας. Δεν υπάρχει λόγος να εκτοξεύετε μίσος, κριτική και κυρίως απειλές προς ένα άτομο που έχει ανάγκη. Αυτό είναι απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει», αναφέρει σε ανάρτησή της.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

Το κορίτσι με τα τρία επίθεση και η διαταραγμένη προσωπικότητα

Το κορίτσι που σύμφωνα με τους γονείς της είναι διαταραγμένη προσωπικότητα και θέλει να τραβάει την προσοχή έχει εμφανιστεί στα social με τρία ονόματα.

Πιο συγκεκριμένα στο Twitter, οργανώσεις για τους εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, όπως το MissingPeople.Ca, αναφέρουν ότι η 21χρονη έχει λογαριασμούς με τρία διαφορετικά επίθετα, #Julia Faustyna #Julia Wendell #Julia Wandelt.

Προφίλ σε ροζ ιστοσελίδες

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον - και ενισχύει την άποψη ότι η 21χρονη δεν είναι η Μαντλίν – είναι πως η Τζούλια ήταν πορνοστάρ και διατηρούσε λογαριασμούς σε ροζ ιστοσελίδες.

Αρκετοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση, ανακάλυψαν ότι η 21χρονη έχει αναρτήσει ροζ φωτογραφίες και βίντεο με προσωπικές στιγμές σε ιστοσελίδες ενηλίκων και ότι διατηρεί και λογαριασμό σε ψευδώνυμο για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

 

Η οικογένεια αρνείται να κάνει τεστ DNA

Την ώρα που οι γονείς της Μαντλίν έχουν δεχτεί να υποβληθούν σε εξέταση DNA η οικογένεια της Πολωνής αρνείται να κάνει το τεστ. Η μητέρα της Τζούλια, δεν θα παραδώσει γενετικό δείγμα, αλλά επιμένει ότι έχει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η 21χρονη είναι η βιολογική της κόρη, δήλωσε ένας ντετέκτιβ στη βρετανική Sun.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

«Έχω μιλήσει προσωπικά με τη μητέρα της και της είπα ότι η Τζούλια θα αισθανόταν ασφαλής και προστατευμένη, αλλά εκείνη εξακολουθεί να αρνείται να κάνει το τεστ», δήλωσε η Φία Γιόχανσον η οποία εκπροσωπεί την 21χρονη Τζούλια.

«Ισχυρίζεται ότι έχει το πιστοποιητικό γέννησης της Τζούλια, αλλά η ανησυχία μας είναι ότι μπορεί κάποιος εύκολα να το πλαστογραφήσει. Η αίσθησή μου είναι ότι πρέπει να αναγκάσουμε τη μητέρα ή ένα μέλος της οικογένειας της Τζούλια να κάνει το τεστ DNA», πρόσθεσε η Γιόχανσον, η οποία είναι επίσης μέντιουμ και ψυχολόγος.

Εάν κάποιο από τα άμεσα μέλη της οικογένειάς της συμφωνήσει να κάνει τεστ DNA, θα μπορούσε να ρίξει αμέσως φως στο κατά πόσο οι ισχυρισμοί της είναι αληθινοί, δήλωσε η Γιόχανσον.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

«Θα μπορούσαμε να το λύσουμε αυτό. Αλλά αρνούνται», δήλωσε στο πρακτορείο, το οποίο δεν ανέφερε τα ονόματα των μελών της οικογένειας.

Η Faustyna, η οποία επίσης ακούει στο όνομα Julia Wendell ή Julia Wandelt, έχει καταγράψει εμφανείς σωματικές ομοιότητες μεταξύ της ίδιας και της Madeleine στο διαδίκτυο - συμπεριλαμβανομένων των κρεατοελιών στο πρόσωπο και μιας ευδιάκριτης καφέ κηλίδας στη δεξιά ίριδα του κάθε κοριτσιού.

Στις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πολωνή ανέφερε επίσης ότι κακοποιήθηκε από έναν Γερμανό παιδόφιλο, χωρίς να επεκταθεί.

Ισχυρίζεται ότι είναι καχύποπτη για τους γονείς της επειδή δεν έχει δει ποτέ φωτογραφίες της μητέρας της έγκυο.

Οι γονείς της Μαντλίν, ο Τζέρι και η Κέιτ ΜακΚαν, έχουν συμφωνήσει να κάνουν τεστ DNA, αλλά η Γιόχανσον λέει ότι «δεν είναι απαραίτητο» να τους αναστατώσει.

Αν οι γονείς της Faustyna κάνουν απλώς ένα τεστ DNA, αυτό θα μπορούσε να δείξει ότι έχει συγγένεια μαζί τους - και να αποκλείσει ότι είναι η Μαντλίν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

Εν τω μεταξύ, ένας δεύτερος ιδιωτικός ντετέκτιβ που συνδέεται με την υπόθεση, ο Φρανσίσκο Μάρκο, αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της - και πηγές δήλωσαν ότι μπορεί να προκαλούν αγωνία και αναστάτωση στην Κέιτ και τον Τζέρι.

«Προκαλεί περισσότερο πόνο στην Κέιτ και τον Τζέρι», δήλωσε μια πηγή στη Sun. «Έχουν βγει τόσοι πολλοί ψευδείς ισχυρισμοί όλα αυτά τα χρόνια και δεν χρειάζονται άλλους».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maddie McCann (@iammadeleinemcann)

Η Γιόχανσον δήλωσε ότι ασχολήθηκε με την υπόθεση ΜακΚαν όταν ένας ντετέκτιβ ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή μαζί της το 2019 και στη συνέχεια επανήλθε όταν η Faustyna ισχυρίστηκε ότι είναι το αγνοούμενο κορίτσι.

«Είπαν ότι δεν ήξεραν ακόμα αν η Τζούλια ήταν ή Μαντλίν ή όχι, αλλά ότι άξιζε να το ψάξουμε», είπε.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε από το κρεβάτι της ενώ έκανε διακοπές στην Πορτογαλία τον Μάιο του 2007. Ήταν 3 ετών. Το αγνοούμενο κορίτσι, που θα ήταν τώρα 19 ετών, θεωρείται νεκρό.

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση