ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Yπόθεση Μαντλίν: Φόβοι για αποφυλάκιση σε λίγες μέρες του υπόπτου για την εξαφάνιση της μικρής

Η αστυνομία αναζητεί πρώην φίλη του

Ο Γερμανός παιδόφιλος, που είναι βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν, φέρεται να πληροί τις προϋποθέσεις για αποφυλάκιση αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η αστυνομία προσπαθεί απεγνωσμένα να τον συνδέσει με την υπόθεση.

Ο Κρίστιαν Μπρύκνερ, που ξέφευγε επί δέκα χρόνια από το ραντάρ λόγω λαθών και παραλείψεων της Πορτογαλικής αστυνομίας, εκτίει ποινή κάθειρξης σε φυλακή του Κιέλου στη βόρεια Γερμανία μετά την περσινή καταδίκη του για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας στο θέρετρο Αλγκάρβε 18 μήνες πριν χαθούν τα ίχνη της Μαντλίν.

Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι μήπως αφεθεί ελεύθερος καθώς την Κυριακή θα πληροί τις προϋποθέσεις για πρόωρη αποφυλάκισή του. Γερμανική εφημερίδα υποστήριξε χθες ότι ο 43χρονος έχει εκτίσει σημαντικό μέρος της ποινής του και ενδέχεται να βγει από τη φυλακή, αν το αποφασίσει το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Γερμανίας.

Η αστυνομία αναζητεί τα ίχνη της ανήλικης Κοσοβάρας πρώην φίλης του παιδόφιλου

Την ίδια ώρα η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη της ανήλικης Κοσοβάρας πρώην φίλης του 43χρονου παιδόφιλου με το βεβαρημένο ποινικό μητρώο, η οποία πιστεύεται ότι ζούσε μαζί του σ’ ένα σπίτι κοντά στην Πράια ντα Λουζ πριν την εξαφάνιση της Μαντλίν στις 3 Μαϊου του 2007. Το σπίτι αυτό απέχει μόλις 25 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι ΜακΚάν.

Η πρώην φίλη του Μπρύκνερ πιστεύεται ότι έφυγε από την περιοχή πριν χαθούν τα ίχνη της Μαντλίν, ενώ ο Γερμανός παιδόφιλος λέγεται ότι έμενε εκεί, πιθανώς σε μια τροχοβίλα, που οι ντέτεκτιβ θεωρούν ότι ίσως χρησιμοποίησε στην απαγωγή της μικρής Βρετανίδας. Ένας πρώην γνωστός του 43χρονου είπε στο γερμανικό δίκτυο RTL ότι ο Μπρύκνερ τον είχε κάποτε απειλήσει στο Μπράουνσβαϊγκ της Γερμανίας. Ο άνδρας αυτός είπε ότι είχε ζήσει σ’ ένα διαμέρισμα που είχε χρησιμοποιήσει ο Μπρύκνερ στο παρελθόν κι ότι είχε μια «ανήλικη φίλη από το Κόσοβο».
Πηγή: iefimerida.gr 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X