ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Iατρικά έγγραφα επιβεβαιώνουν την καταγγελία της γυναίκας» (vid)

Απόλυτη προστασία του θύματος ζήτησε η Ζέφη Δημαδάμα

Για την ύπαρξη ιατρικών εγγράφων που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της δικηγόρου εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη, μίλησε η Ζέφη Δημαδάμα, αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στον LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η ίδια επανέλαβε τις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ οτι διέρρευσε το όνομα της καταγγέλουσας, επικαλούμενη πληροφορίες και ζήτησε σεβασμό στο θύμα.

«Να είμαστε δίπλα στο θύμα»

«Είναι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και είναι μία γυναίκα που έχει ένα καλό βιογραφικό, εργάζεται και ενδιαφέρεται για το κοινό καλό. Αυτή τη στιγμή κατακρεουργείται, δεν υπάρχει κανένας σεβασμός για το θύμα. Αυτή η γυναίκα βιάζεται κάθε ώρα με τις διαρροές. Οι πληροφορίες που είχαμε είναι πως υπήρξε διαρροή από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να πιστεύω πως κανένα κόμμα δεν βάζει την πολιτική του ταυτότητα πάνω από μία καταγγελία. Πρέπει να είμαστε όλοι αρωγοί και να είμαστε δίπλα στο θύμα. Υπάρχουν αρκετά Μέσα που έχουν μιλήσει για το βιογραφικό της έχουν πει το όνομα της. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν βαριά ποινικά αδικήματα και οι βελγικές Αρχές κάνουν μία ενδελεχή έρευνα, αν και καθυστερημένα», είπε αρχικά.

Ιατρικά έγγραφα

«Υπάρχουν παντού αυτά τα αδικήματα και υπάρχουν και ποινικές ευθύνες. Από όσο γνωρίζουμε υπάρχουν και κάποια ιατρικά έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταγγελία της γυναίκας. Αναμένουμε και εμείς να δούμε την έκβαση της υπόθεσης. Δεν είναι θέμα κομματικής εκμετάλλευσης. Πρέπει να προστατέψουμε αυτή τη γυναίκα. Αυτό που βλέπω στα social media είναι ανθρωποφαγία», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση