ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nέα «βόμβα» κατά Γεωργούλη; - Πληροφορίες και για δεύτερη καταγγελία

Για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα

Ακόμη μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση φέρεται πως έχει γίνει εις βάρος του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο.

Υπενθυμίζεται πως χθες έσκασε η πρώτη «βόμβα» κατά του πρώην ευρωβουλευτή, όταν έγινε γνωστό πως η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου τον είχε καταγγείλει πριν τρία χρόνια για βαριά αδικήματα σεξουαλικής φύσεως.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αφού παραιτήθηκε από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την ευρωβουλευτική του ομάδα υποστήριξε πως πρόκειται για ψευδή και συκοφαντική καταγγελία.

Σημειώνεται πως ο πρώην ευρωβουλευτής κατέθεσε αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας.

Τις τελευταίες ώρες οι «ψίθυροι» για την ύπαρξη και δεύτερης καταγγελίας εις βάρος του ήταν έντονοι, ενώ υπήρξε σχετική ανάρτηση και από τη σελίδα «Υπέροχες γυναίκες» στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Την τελευταία ώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει και δεύτερη καταγγελία, καθώς στους διαδρόμους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κυκλοφορεί η πληροφορία ότι προ διετίας μια ασκούμενη στο Ευρωκοινοβούλιο από τη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε πως είχε βγει για ποτό με τον Αλέξη Γεωργούλη και την επομένη βρέθηκε κακοποιημένη σωματικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες».

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει τη φερόμενη δεύτερη καταγγελία.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση