ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπέκλεψαν ερωτικά βίντεο από παίκτρια Survivοr - Την εκβίασαν για 50.000 ευρώ

Πρώην παίκτρια του Survivor έπεσε θύμα εκβιασμού από χάκερ

Πρώην παίκτρια του Survivor έπεσε θύμα χάκερ, ο οποίος απέκτησε πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αποτέλεσμα να την εκβιάζει στη συνέχεια ότι θα διαρρεύσει στο Διαδίκτυο βίντεο από προσωπικές στιγμές με τον σύντροφό της, εάν δεν του δώσει 50.000 ευρώ, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Έχω αυτά τα βίντεο με εσένα και τον σύντροφό σου και θέλω 50.000 ευρώ για να μην τα διαρρεύσω στο διαδίκτυο», της έγραψε αρχικά ο χάκερ. Όταν η ίδια του εξήγησε ότι δεν έχει αυτά τα χρήματα, ο χάκερ έριξε το ποσό στα 5.000 ευρώ. Παράλληλα, έστειλε τα βίντεο σε μέλη της οικογένειάς της και συνέχισε να την εκβιάζει ζητώντας της 1.500 ευρώ. Συνέχισε δε να διαρρέει το βίντεο σε αγνώστους μέσω προσωπικών μηνυμάτων στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Survivor απευθύνθηκε σε ειδικούς και απέκτησε και πάλι πρόσβαση στο προφίλ της στο Instagram από όπου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

«Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία όχι γιατί έχω όρεξη να ασχοληθώ ούτε για να πάρω like ούτε για τίποτα. Ο μόνος λόγος που το κάνω είναι να πω μέσω αυτού ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου παραβιάζει την προσωπική μου ζωή με το έτσι θέλω» έγραψε η νεαρή κοπέλα. Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, σήμερα Παρασκευή η πρώην παίκτρια κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων δραστών.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X