ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέθαψε τη νεκρή μητέρα του και μουμιοποίησε τη σορό της

Έβλεπαν τηλεόραση μαζί στο καναπέ και την τάιζε

Μια φρικτή υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Πολωνία, καθώς ένας 76χρονος άνδρας δεν άντεξε την απώλεια της μητέρας του, οπότε ξέθαψε τη σορό της, τη μουμιοποίησε και στη συνέχεια έκανε διάφορες δραστηριότητες μαζί της.

Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk, το περιστατικό διαδραματίστηκε στην πόλη Ράντλιν, με το σπίτι του κατηγορούμενου Mαριάν Λ. να βρίσκεται περίπου 300 μέτρα μακριά από το τοπικό νεκροταφείο.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, η ανακάλυψη έγινε τον Φεβρουάριο, όμως τώρα βγήκε στη δημοσιότητα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κουνιάδος του 76χρονου, τον εντόπισε να περιφέρεται έξω από το σπίτι του ένα μεσημέρι και να δείχνει ανήσυχος, ενώ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει. Τότε κάλεσε τις αρχές και ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή, όπου μπήκε στο σπίτι και έκανε τη μακάβρια ανακάλυψη.

Η Daily Mail αναφέρει ότι η γυναίκα πέθανε τον Ιανουάριο του 2010, ενώ ο γιος της φέρεται να την ξέθαψε ελάχιστες μέρες μετά την ταφή της και στη συνέχεια μουμιοποίησε τη σορό της.

«Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας πρέπει να χρησιμοποίησε κάποια χημικά για να μουμιοποιήσει το πτώμα. Η μυρωδιά της ναφθαλίνης ήταν αισθητή», είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας, που ανέλαβε την υπόθεση. Στη συνέχεια, την κρατούσε πάνω σε ένα καναπέ και της μιλούσε, ενώ έβλεπαν μαζί τηλεόραση. Μάλιστα, φέρεται ότι την τάιζε σε ορισμένες περιπτώσεις.

Γείτονες αναφέρουν ότι δεν είχαν επαφές μαζί του και τον χαρακτήρισαν «μυστήριο άνθρωπο». Μάλιστα, σημείωσαν ότι εκείνος κυκλοφορούσε μόνο το βράδυ, κάνοντας ποδήλατο, ενώ δεν γνώριζαν το όνομα του και τον αποκαλούσαν «βαμπίρ».

Πλέον, ο άνδρας κατηγορείται για βεβήλωση πτώματος και είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση