ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ώρες αγωνίας μετά την εγχείρηση – Βγήκε από το χειρουργείο και της αποκάλυψαν την φρικτή αλήθεια (pic)

Όλα πήγαν λάθος...

Στιγμές αγωνίας και πόνου έζησε η Barbara Barnes μετά το κρίσιμο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη. Αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα στο δεξί της γόνατο και αποφάσισε να το λύσει με το νυστέρι, ωστόσο όλα πήγαν λάθος... πολύ λάθος, με αποτέλεσμα να υποφέρει για μήνες από τον πόνο.

Η 74χρονη θα υποβαλλόταν σε εγχείρηση στο δεξί της γόνατο, ώστε να διευκολύνει την καθημερινότητά της, ωστόσο οι γιατροί είχαν διαφορετική... άποψη.

Συγκεκριμένα, θα έβαζε εμφύτευμα στο δεξί γόνατο.

Όπως εξήγησε, μετά την απίστευτη περιπέτειά της, στη Mirror η 74χρονη, ήταν πολύ ενθουσιασμένη που πήρε το «πράσινο φως» από τους γιατρούς της, καθώς πονούσε για πολλά χρόνια. Μετά την εγχείρηση, διαισθάνθηκε ότι κάτι δεν είχε πάει καλά. Ωστόσο, το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν οι γιατροί τής αποκάλυψαν τι της είχαν κάνει..

Οι γιατροί έκαναν ένα φρικτό λάθος. Αντί να της βάλουν το εμφύτευμα στο δεξί γόνατο, όπου και είχε πρόβλημα, της έβαλαν το εμφύτευμα στο αριστερό.

 Φυσικά, ακολούθησαν κι άλλοι μήνες πόνου και αγωνίας μέχρι να γίνει η σωστή δουλειά στο σωστό γόνατο. Το νοσοκομείο, ωστόσο, παραδέχτηκε το λάθος του.

Πηγή: newsbomb.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

<