ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρόμος: Κροκόδειλος άρπαξε μεθυσμένο που του πετούσε πέτρες

Τη λαχτάρα της ζωής του πέρασε ένας μεθυσμένος άνδρας στο Μεξικό

Τη λαχτάρα της ζωής του πέρασε ένας μεθυσμένος άνδρας στο Μεξικό που πέταγε πέτρες σε έναν κροκόδειλο και το σαρκοβόρο θηρίο τον άρπαξε απ’ το πόδι για να τον σύρει μέσα σε μια λίμνη.

Το παρ’ ολίγον θύμα, που οι Αρχές δεν έδωσαν το όνομά του στη δημοσιότητα, πέταγε πέτρες στον θηλυκό κροκόδειλο που προστάτευε τη φωλιά με τα αυγά του, όταν το ερπετό πέρασε στην αντεπίθεση στη λίμνη La Encantada κοντά στην πόλη Villahermosa της πολιτείας Ταμπάσκο στο Μεξικό.

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης του κροκόδειλου με τον άνδρα να πέφτει στα χόρτα της όχθης λίγα μέτρα από τη λίμνη, και να κλείνει τα σαγόνια του γύρω απ’ το παντελόνι του προσπαθώντας να τον σύρει στο νερό. Ο μεθυσμένος διακρίνεται στα πλάνα να κλωτσάει το θηρίο σε μια προσπάθεια να απελευθερωθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν σύμφωνα με τη μεξικανική εφημερίδα La Razon ότι ο άνδρας κατάφερε να γλιτώσει και απομακρύνθηκε από το σημείο, αλλά παραμένει άγνωστο πόσο σοβαρά τραυματίστηκε από την επίθεση του κροκόδειλου την περασμένη Πέμπτη.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση