ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραμπ: Οπαδοί του έξω από το δικαστήριο του Μανχάταν

Στο σημείο προσήλθαν και διαδηλωτές κατά του Τραμπ, ανοίγοντας ένα μεγάλο πανό που έγραφε “Ο Τραμπ λέει ψέματα όλη την ώρα”.

ΚΥΠΕ

Υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια του Μανχάταν για να στηρίξουν τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος αναμένεται να προσαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Μεταξύ αυτών και η Ρεπουμπλικανή βουλευτής Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν και ο επίσης Ρεπουμπλικανος βουλευτής Τζορτζ Σάντος, για τον οποίο γίνονται έρευνες για ψέματα που είχε πεί όταν ήταν υποψήφιος για το αξίωμα.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται το πρωί της Τρίτης στο πάρκο έξω από το δικαστικό μέγαρο όπου έχει προγραμματιστεί να οδηγηθεί ο πρώην πρόεδρος.

Στο σημείο προσήλθαν και διαδηλωτές κατά του Τραμπ, ανοίγοντας ένα μεγάλο πανό που έγραφε “Ο Τραμπ λέει ψέματα όλη την ώρα”.

Ο δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, Τζο Τακοπίνα, δήλωσε ότι η εμφάνιση του πρώην Προέδρου στο δικαστήριο θα είναι σύντομη επειδή η διαδικασία δεν διαρκεί πολύ.

“Δεν θα είναι μεγάλη μέρα στο δικαστήριο”, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

Οι θεατές, πολλοί από τους οποίους είναι μέλη των ειδησεογραφικών μέσων, παρατάχθηκαν στη διάρκεια της νύχτας έξω από τα δικαστήρια για να πάρουν θέση μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ή ακόμα και να δουν απλώς τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση