ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία: Χάζευε το κινητό και την παρέσυρε το σχολικό (pic)

Τραγωδία

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη κοπέλα, όταν παρασύρθηκε από σχολικό λεωφορείο την ώρα που χάζευε στο κινητό της. Η Σίαν Έλις υπέστη πολλαπλά τραύματα και πέθανε στο σημείο του δυστυχήματος φεύγοντας από το κολέγιο του Κόλβιλ στο Λέστερ της Βρετανίας στις 28 Ιανουαρίου.

Οι υπόλοιποι μαθητές που ήταν στο σχολικό είπαν ότι είδαν τη Σίαν να κοιτάζει το κινητό της φορώντας ακουστικά λίγα λεπτά πριν την «αναπόφευκτη σύγκρουση».

Η οικογένεια της αδικοχαμένης έφηβης εξέδωσε, όπως αναφέρει η Metro, μια ανακοίνωση προειδοποιώντας τους νέους για τους κινδύνους που απορρέουν όταν απορροφούνται στο κινητό τους.

«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να προχωρήσουμε χωρίς τη Σιάν. Η Σιάν ήταν αξιαγάπητη κόρη, αδερφή, εγγονή, συγγενής και φίλη και μας λείπει ανυπολόγιστα πολύ. Πρέπει όμως να βοηθήσουμε τους άλλους να μάθουν κάτι από το χαμό της και να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν διασχίζουν πολυσύχναστους δρόμους έχοντας το κινητό τηλέφωνο στα χέρια τους» είπε σε ανακοίνωσή της η οικογένεια της Σιάν.

Ο ερευνητής Στούαρτ Μπερντ δήλωσε ότι τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας έδειχναν τη Σιάν να «περπατάει φορώντας ένα κασκόλ τυλιγμένο στο κεφάλι της και να κοιτάει το κινητό της». «Όλοι οι μαθητές που επέβαιναν στο σχολικό λεωφορείο και ακόμη άλλοι 30 αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος λένε ότι η Σίαν κοιτούσε το κινητό της» προσέθεσε.

 

Πηγή: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X