ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία - Αυτό είναι το Ροτβάιλερ που κατασπάραξε βρέφος (pics,vid)

Το ιατρικό ανακοινωθέν και οι δηλώσεις της γιαγιάς του παιδιού

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ροτβάιλερ σκότωσε ένα μωρό, μόλις δύο μηνών στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Το κοριτσάκι μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης η ίδια του η μητέρα, το πρωί της Πέμπτης, στις 9:45.

Το παιδί έφερε τραύματα από δάγκωμα σκύλου και δυστυχώς στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό! Η επίθεση έγινε στο σπίτι του στην οδό Κυκλάδων.

Η 35χρονη μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στο μεταξύ, ο πατέρας, η μητέρα και η γιαγιά του βρέφους έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παιανίας, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια κι έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι ο σκύλος ήταν ράτσας ροτβάιλερ. Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ με βάση τις καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν, συνήθως, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Το ροντβάιλερ έσυρε το μωρό από το καρεκλάκι του στο μπαλκόνι και το δάγκωσε

Φίλη της οικογένειας δήλωσε πως το σκυλί κατόρθωσε να ανοίξει τη σίτα του μπαλκονιού, να μπει στο σπίτι και να αρπάξει το μωράκι που βρισκόταν στο καρεκλάκι του, χωρίς η μητέρα να το αντιληφθεί. Στην συνέχεια, έσυρε το βρέφος έξω στο μπαλκόνι και του επιτέθηκε εκεί. Η ίδια γυναίκα δηλώνει πως το ροντβάιλερ εκδήλωνε ζήλεια προς το βρέφος από την στιγμή της γέννησής του και γι' αυτό το είχαν πάντα στο μπαλκόνι.

Όπως δήλωσε η γιαγιά του παιδιού, η γυναίκα που έχει άλλα τρία αγοράκια, ήθελε πολύ ένα κοριτσάκι και προσπάθησε πάρα πολύ για να το αποκτήσει. Μάλιστα, μετά τη γέννα, χρειάστηκε να κάνει αφαίρεση μήτρας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:
«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι λέει γείτονας της οικογένειας για τη δολοφονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος...

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X