ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία: Νεκρή 16χρονη που χτυπήθηκε από κεραυνό

Φλόριντα: Από τον κεραυνό χτυπήθηκε και ο πατέρας της, έπειτα κάποια ώρα ανέκτησε τις αισθήσεις του και ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες

Την τελευταία της πνοή άφησε μια 16χρονη, η οποία χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ είχε πάει για κυνήγι με τον πατέρα της, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, την Τρίτη.

Από τον κεραυνό χτυπήθηκε και ο πατέρας της Μπέιλι Χόλμπρουκ, ο οποίος έπειτα κάποια ώρα ανέκτησε τις αισθήσεις του. Ο ίδιος κάλεσε ασθενοφόρο, με τη 16χρονη να μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε δύο ημέρες αργότερα.

Το σχολείο της ακύρωσε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις του την Πέμπτη, ενώ οι συμμαθητές και οι φίλοι της συγκεντρώθηκαν σε μια τοπική εκκλησία, για να τιμήσουν τη μνήμη της, σύμφωνα με το BBC.

Κατά μέσο όρο, 28 άνθρωποι στις ΗΠΑ χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο από κεραυνό, σύμφωνα με στοιχεία των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Οι περισσότεροι θάνατοι καταγράφονται σε Φλόριντα, Τέξας, Κολοράντο, Βόρεια Καρολίνα και Αλαμπάμα. Το 73% των θανάτων συμβαίνουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα στοιχεία δείχνουν επίσης ότι ένα στα τέσσερα θύματα από κεραυνό είναι νέοι ηλικίας 15 έως 24 ετών και ότι έξι στους 10 θανάτους από κεραυνό συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας υπαίθριας δραστηριότητας.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση