ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία με νεκρό μωρό στην Άρτα - Απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα

Φόβοι για βεντέτα στην Άρτα

Οι συγγενείς της μητέρας του νεκρού μωρού στην Άρτα απειλούν τον πατέρα που το ξέχασε στο αυτοκίνητο.

Φόβοι για βεντέτα στην Άρτα, μετά την ασύλληπτη τραγωδία με το 5,5 μηνών μωρό που πέθανε αφότου ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο για ώρες.

Συγγενείς της μητέρας, σύμφωνα με το artinos.gr, βρίσκονται στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Πρόκειται για δύο νέους γονείς – ο πατέρας είναι 37 ετών και η μητέρα 27- και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχαν προβλήματα ανάμεσά τους. Το κοριτσάκι ήταν το μοναχοπαίδι τους.

Σε σοκ η μητέρα του βρέφους – Κατέρρευσε ο πατέρας

Η μητέρα, που σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε να πάρει το παιδί από τον βρεφονηπιακό σταθμό και έτσι ξετυλίχτηκε το νήμα της τραγωδίας, είναι σε κατάσταση σοκ και ζητά, από την πρώτη στιγμή, εξηγήσεις από τον πατέρα. Και οι δύο βρέθηκαν νωρίτερα στο νοσοκομείο της Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 5,5 μηνών μωρού και οι σκηνές θύμιζαν αρχαία τραγωδία.

Μάλιστα, ο πατέρας του βρέφους ήταν σε καταστολή από το σοκ και το θρήνο και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει στις Αρχές για το τι ακριβώς έγινε με το μωρό τους. Οι αστυνομικοί ενημερώνονται κυρίως από όσα είπε ο πατέρας στους γιατρούς και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Και οι δύο είναι υπό παρακολούθηση και τους χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για να μπορέσουν να διαχειριστούν το αναπάντεχο και τραγικό συμβάν.

Το χρονικό της ασύλληπτης τραγωδίας

Ο πατέρας φέρεται να ξέχασε το παιδί μέσα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και το βρήκε δεμένο μετά από ώρες στο καρεκλάκι, χωρίς τις αισθήσεις του. Το 5,5 μηνών μωρό φέρεται να είχε αφρούς στο στόμα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία -νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Όπως περιέγραψε δημοσιογράφος τοπικού σάιτ στο LIVE NEWS, ο πατέρας πήγαινε στη δουλειά του και είχε πάρει μαζί του και την 5,5 μηνών κόρη του για να την αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό, ωστόσο την ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Όταν το μεσημέρι η μητέρα του κοριτσιού πήγε από τον βρεφονηπιακό σταθμό για να το παραλάβει και να γυρίσουν σπίτι τους, τότε της είπαν πως το παιδί δεν είχε έρθει εκείνη την ημέρα.

Η μητέρα του παιδιού κάλεσε αμέσως τον σύζυγό της, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο αυτοκίνητο και βρήκε το 5,5 μηνών κοριτσάκι νεκρό.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X