ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το τερμάτισε! Μετά το σέξι κορμάκι, η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ολόγυμνη (vid)

Εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά η τραγουδίστρια

Αφού λοιπόν απολαύσαμε το εκπληκτικό κορμί της, με ένα σούπερ σέξι κορμάκι στα αμερικανικά βραβεία Μουσικής, τώρα οι θαυμαστές της έχουν την τύχη να την δουν και γυμνή! Συγκεκριμένα, χθες, η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο – διαφήμιση για τα προϊόντα της που θα κυκλοφορήσουν την 1η Ιανουαρίου 2021. Και στο βίντεο, η Τζένιφερ Λόπεζ ποζάρει ολόγυμνη – φορώντας μόνο το εντυπωσιακό μονόπετρο του αρραβωνιαστικούς της Άλεξ Ροντρίγκεζ, με την κάμερα να δείχνει διάφορες γωνίες του απίστευτα καλλίγραμμου σώματός της.

Τζένιφερ Λόπεζ: Πιο προκλητική από ποτέ - Mε ανύπαρκτο κορμάκι (pics, vid)

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η φωτογράφηση έγινε από τους Μερτ Άλας και Μάρκους Πιγκό, όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια ενώ η μουσική υπόκρουση είναι ένα από τα νέα της, ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση προορίζεται για την σειρά JLO Beauty, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Ιανουαρίου 2021, όπως ανακοίνωσε η Τζένιφερ Λόπεζ πριν από μία εβδομάδα μέσω Instagram. Αποκάλυψε μάλιστα, πως ήταν ένα «όνειρο 30 ετών» και όχι «απλώς ένα έργο πάθους» και όπως φαίνεται δεν θα περιλαμβάνει μόνο προϊόντα περιποίησης δέρματος αλλά και προϊόντα ομορφιάς / καλλυντικών.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X